Cum să-ţi surprinzi "jumătatea" de Ziua Îndrăgostiţilor

Ultima actualizare:

Dacă nu ai pregătit încă o surpriză pentru „jumătatea” ta de Ziua Îndrăgostiţilor, mai ai timp chiar şi pe ultima sută de metri. Magazinele, restaurantele, clinicile, florăriile, toate se întrec în oferte care mai de care mai originale pentru ca ziua de joi, 14 februarie, să fie una memorabilă pentru tine şi perechea ta. Iată câteva idei care te pot ajuta!

  • Răsfăţ. Dacă vrei să-i faci o surpriză iubitei, îi poţi oferi o relaxare la spa. La Hotelul Phoenicia, de exemplu,  3 ore la spa costă, pentru un cuplu, 79 de euro, tarif care include şedinţe de masaj pentru amândoi, jacuzzi, saună, dar şi şampanie sau cafea. 
  • Flori. Dacă tradiţionalul buchet de flori nu vi se mai pare la modă, puteţi alege să-i oferiţi iubitei flori criogenate. Ambalate în cutiuţe speciale, acestea costă, la Carrefour, 9,99 lei.
  • Îmbrăcăminte. Dacă ştii că jumătatea ta e o fire mai practică şi ar prefera un articol de îmbrăcăminte, poţi îmbina utilul cu plăcutul. În ofertele magazinelor există tricouri, la preţuri cuprinse între 25 şi 50 de lei, cu mesaje romantice, amuzante sau personalizate.
  • Mâncare. Multe cupluri aleg de Valentine’s Day o cină romantică în oraş. Restaurantele s-au pregătit cu tot felul de oferte pentru cupluri. La restaurantul ”La vioara roşie”, de exemplu, costă 50 de lei accesul la petrecerea specială de joi, cu meniu pentru îndrăgostiţi, muzică şi o băutură din partea casei, iar pizzeria Capri Pizza face pizza în formă de inimă pentru cuplurile care adoră acest preparat. 
  • Sănătate. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi şi un moment excelent să aveţi grijă de sănătate şi frumuseţe: există reduceri pentru cupluri la foarte multe produse cosmetice şi de igienă, două produse care pot fi achiziţionate la preţ de unul, periaje dentare profesionale la preţuri reduse.

Concerte 

  • Horia Brenciu  împreună cu orchestra sa, HB Orchestra, va susţine un concert miercuri, 13 februarie, în Berăria H, începând cu ora 21.45. Accesul în sală se va face însă de la ora 19.00. Locaţia are şi o ofertă specială de Valentine’s Day, 1+1 gratis pe yellow tickets.ro. Preţul unui bilet variază: 95 lei, 65 lei şi 40 lei. 
  • ADDA şi Robert Toma vor urca, pe rând, pe scena Berăriei H pentru o seară muzicală memorabilă de Valentine’s Day, 14 februarie, de la ora 21.30. Biletele costă: 50 lei în faţa scenei la masă, 30 lei acces general şi 20 lei în părţile laterale. 
  • Giannis Ploutarchos, unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi din Grecia, vine pentru prima dată în România cu un concert ce are loc la Sala Palatului pe 14 februarie 2019, începând cu ora 19.00. Invitatul special al evenimentului este Nikolaos Papadoupulos. Biletele costă: 300 lei, 250 lei, 200 lei şi 150 lei. 
  • Trupa Holograf va cânta pe 14 februarie la Casa de Cultură din Iaşi. Tot atunci va debuta şi turneul lor prin mai multe oraşe din ţară. Preţul unui bilet este 219 lei, 153 lei şi 123 lei. 
  • Laura Bretan, artista care a câştigat ”Românii au talent”,  va susţine un spectacol chiar pe 14 februarie la Centrul Cultural European Pucioasa, de la ora 18.30. 
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net