Cum a salvat un echipaj de poliție un copil de doi ani. Mesajul emoționant al tatălui micuțului

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Gestul impresionant al unor polițiști din Cluj care au escortat mașina unui tată ce încerca să își ducă copilul cât mai repede la spital, a salvat viața micuțului. Drept mulțumire, părintele băiețelului le-a a scris un mesaj înduioșător.

Un agent principal şi un agent șef de la Serviciul Criminalistic al IPJ Cluj au făcut un gest foarte frumos pentru un tată care încerca să ajungă cu copilul cât mai repede la spital, cu maşina. Micuţul avea probleme grave de respiraţie, iar tatăl nu ştia cum să facă să ajungă mai repede la spital prin aglomeraţia din oraş. A încercat să se strecoare printre mașini, însă la un moment dat a văzut un echipaj de poliție. I-a rugat pe oamenii legii să îl îl ajute.  Imediat, poliţiştii au pornit sirenele şi i-au deschis calea tatălui, pentru a ajunge rapid la spital, scrie observator.ro.

A ajuns la timp și starea lui este acum foarte bună. Drept mulțumire, tatăl copilului a transmis un mesaj emoţionat pentru poliţişti.

" Fiul meu și-a revenit, după o noapte pe care am petrecut-o în spital, iar acum este în afara oricărui pericol, vesel, plin de viață și cu o experiență ce o să și-o aducă aminte. Chiar este de consemnat gestul. Noi suntem cei care am beneficiat de amabilitatea acelui echipaj de poliție. Împreună cu fiul meu, ne întoarceam de la bunici, iar pe drum, înainte cu 25 de minute de Cluj, pe fondul unei viroze urâte, a unei posibile alergii, fiul nostru în vârstă de doi ani, a început să respire tot mai greu. Fiind tot mai apatic, am sunat la serviciu 112, iar cei de acolo mi-au spus că este mult mai eficient să încerc să ajung eu la UPU, decât să trimită ei o ambulanță în fața noastră. Cât de repede am putut, am încercat să mă strecor prin trafic, dar era destul de greu - fiind aglomerat. În zona podului Nodul N, de la intrarea în Cluj, am văzut, în trafic un echipaj de politie, cu mășină Mercedes Vito. Fără să stau pe gânduri, m-am gândit că ei mă vor ajuta să ajung cât mai repede la UPU”, a scris tatăl micuțului bolnav, potrivit portalcj.ro .

Bărbatul a mai povestit că polițiștii au stat cu ei la urgențe până copilul a fost văzut de medici.

 ”Echipajul, un domn și o doamnă, tineri și foarte amabili, mi-au zis să îi urmăresc și să stau liniștit că totul vă fi în regulă. Cu multă ușurință, am ajuns la UPU, unde domnul și doamna polițist, au coborât, i-au luat geaca și jucăria copilului meu. Au insistat să ne ajute și foarte amabili m-au dus în fața la camera de primiri urgențe. Acolo, au cerut să fim tratați de urgență, au stat până a venit un cadru medical, care ne-a preluat, iar pe urma au dispărut fără să mai apuc să le mulțumesc. Pentru noi gestul lor a reprezentat mult, iar dacă îi voi mai vedea în trafic, mi-ar plăcea să le mai fac semne, prietenoase de data aceasta și să le dau o îmbrățișare în semn de recunoștință. Datorită lor, a umanității de care au dat dovadă și mai apoi a statului de polițiști, a unui personal medical de la UPU Pediatrie I, foarte amabil, plin de profesionalism, fiul meu se simte foarte bine și nu mai are niciun fel de simtom.

E o experiență pe care sigur nu o vom uita, mai ales după ce fiul meu, tot repeta : polizei tati, polizei auto", a mai scris tatăl micuţului.

Citește și: 

Cine este polițistul erou care a împușcat patru jihadiști în timpul atentatelor din Spania

Un polițist din Rupea a devenit erou în timpul liber

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net