Procurorii spun că Alexandra nu mai era în viață când au identificat potenţialul autor al crimelor din Caracal. Surse din anchetă au declarat că au ajuns la concluzia că tânăra de 15 ani a fost ucisă imediat după ce a dat ultimul telefon la 112.


Astfel, victima nu mai era în viaţă când s-a aflat potenţialul autor, spun surse judiciare citate de Mediafax. „Localizarea a fost pe o arie mare, într-o zona cu câteva sute de case. La ora 2,00, când s-a aflat potenţialul autor, victima nu mai era în viaţă. Cel mai probabil, după ce autorul a aflat că aceasta a sunat la 112, a turbat, a strâns-o de gât şi a ars-o într-un butoi din curte. Singurele detalii date de fată au fost că vede pe geam un brad, un nuc, nişte câini, o maşină si un gard roşu”, spun sursele citate de Mediafax.

Unchiul victimei, Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, are însă altă variantă. Acesta susține, după ce și vecinii au declarat același lucru, că în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului se auzeau țipetele fetei.

„Oamenii ăştia au stat de la 3 la 6 pentru că nu e caz de flagrant? Indivizii ăştia îşi bat joc de un copil, stau la poartă când se aud ţipete din interior? Eu nu mă las până când fiecare dintre ei nu va intra în puşcărie sau vor plăti cu ceva ca să simtă nemernicii. Revolta e atât de mare încât nu vreau să îi văd pe stradă.

A sunat la 112 de la alt număr, nemernicii ăştia nici măcar nu au verificat până la 12 noapte am spus eu să confrunte cu tatăl fetei pentru că nu credeau că e Alexandra cea care a sunat. Avem timp de probe de voce când este un copil răpit? Nu. Ce au făcut până au intervenit şefii de la Bucureşti? Nimic. Au stat lângă poartă şi fata era masacrată în casă. Săteau poliţiştii cu procurorii şi nepoata mea era masacrată”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la Antena 3, explicând că va depune plângere penală pentru ca resposabilii să fie trași la răspundere.

Presupusul criminal Gheorghe Dincă a fost preluat în noaptea de vineri spre sâmbătă și condus la Craiova, pentru interogatoriu.  La audieri, acesta nu şi-a recunoscut faptele. Polițiștii au găsit însă în curtea lui probe incontestabile care îl incriminează: un butoi cu resturi umane, inclusiv cu bijuterii pe care Alexandra, fata de 15 ani dispărută, le-ar fi purtat. Mai mult decât atât, în cadrul apelurilor la 112, Alexandra a sunat de pe numărul de telefon al suspectului, făcând o descriere detaliată a acestuia și a locuinței lui.
 

 
 
Loading...