Cum se distrează fiica lui Liviu Dragnea şi iubitul în SUA! Se bucură de experienţe inedite

Ultima actualizare:

    Alex Mațaev și fiica lui Dragnea formează un cuplu de patru ani Foto: Arhivă personală
Alex Mațaev și fiica lui Dragnea formează un cuplu de patru ani Foto: Arhivă personală

Acțivitatea lui Liviu Dragnea în calitate de șef al Partidului Social Democrat este una intens urmărită, la fel ca afacerile deținute de fiul său care s-a căsătorit în acest an cu mare fast, însă amănuntele despre viața mezinei familiei Dragnea sunt mai puțin cunoscute. Iată că tânără se bucură de soare și de experiențe inedite departe de vremea mohorâtă din România, tocmai în Los Angeles.

Alexandra Maria Dragnea are 23 de ani și a terminat Facultatea de Litere Străine. Este o prezență discretă și s-a ferit de fiecare dată de fotoreporteri sau să ofere declarații despre viața sa. Discreția și timiditatea au început să se estompeze încet după ce a devenit iubita finalistului X Factor 2013, Alexandru Mațaev.

simeon stalpnicul png

La scurt timp după finala concursului, cei doi s-au întâlnit și, din cele povestite de cântărețul de peste Prut, a fost un fel de dragoste la prima vedere. Iubirea a crescut pe măsură ce timpul a trecut iar fiica lui Dragnea i-a oferit iubitului său drept platou de filmare pentru o piesă chiar domeniul lui Liviu Dragnea din Alexandria.

Filmarea piesei "Cu capul în nori" pe terenul lui Dragnea nu i-a purtat noroc lui Alexandru Mațaev, căci nu s-a bucurat de success în România și a decis să își facă bagajele, să își ia iubita de mână și să plece în țara tuturor posibilităților, Statele Unite ale Americii. Cu toate că a părăsit România, Alex se gândește la admiratorii de aici și uneori încarcă pe pagina personală de Instagram diferite clipuri video de scurtă durată în care cântă.

Marți 12, decembrie a fost o seară de relaxare pentru tinerii îndrăgostiți care s-au întâlnit cu o gască de prieteni și au participat, din public, la emisiunea uneia dintre cele mai îndrăgite figure din America, prezentatoarea Ellen Degeneres. Alex a imortalizat momentul și a urcat fotografia pe Instagram. În imagine Alexandra zâmbește larg, semn că îi priește viața departe de agitația provocată de tatăl său pe scena politică românească. 

Cine este Alexandru Mațaev

Alexandru Mațaev este un cântăreț din Republica Moldova care a participat la emisiunea X Factor în anul 2013, ajungând până în finală. În marea luptă pentru trofeul concursului și cei 100.000 de euro a fost învins de către Florin Ristei, cunoscut încă de mic pentru versurile pe care cu toții le fredonam "Ea este Dana, colega mea". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net