Cum și-a luat adio de la viață Mădălina Manole. Biletul care i-a cutremurat pe toți

Ultima actualizare:
Mădălina Manole  este înmormântată la  Cimitirul Bolovani,  din Ploieşti
Mădălina Manole este înmormântată la Cimitirul Bolovani, din Ploieşti

O veste cumplită a venit pe 14 iulie 2010. Fata cu părul de foc, Mădălina Manole s-a sinucis! Toți fanii ei și părinții au rămas înmărmuriți de durere. Nu au înțeles gestul făcut în ziua când îndrăgita cântăreață împlinea 43 de ani. Biletul ei de adio este cutremurător.

Mădălina Manole s-a sinucis acum nouă ani, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. A decis să-și pună capăt zilelor într-un mod extrem de violent și inexplicabil. Dispariția vedetei a fost un adevărat șoc atât pentru opinia publică din România, dar și pentru familie, ecourile morții continuând să se audă și astăzi. 

Îndrăgita cântăreață a fost găsită fără suflare în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. Oamenii legii au stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan).


    Mădălina Manole  este înmormântată la  Cimitirul Bolovani,  din Ploieşti
Mădălina Manole este înmormântată la Cimitirul Bolovani, din Ploieşti

Iată biletului de adio pe care fata cu părul de foc l-a scris cu câteva minute înainte să își ia viața!

”Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”.

Citește și

Fratele Mădălinei Manole: „Nu mi-am văzut nepoțelul de când a murit sora mea!”. Ce spune despre Petru Mircea

Mama Mădălinei Manole a murit după o lungă luptă cu boala

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net