Cum a trecut prima noapte după gratii pentru Liviu Dragnea. Ce a primit la micul dejun

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi jumătate, fiind Încarcerat la Penitenciarul RahovaFoto: Arhivă personală
Liviu Dragnea are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi jumătate, fiind Încarcerat la Penitenciarul RahovaFoto: Arhivă personală

Liviu Dragnea a trecut de pe scena politică într-o celulă a penitenciarului Rahova, unde a fost dus luni (27 mai) cu o maşină a poliţiei. Fostul preşedinte PSD a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare şi a petrecut deja prima noapte în închisoare. Vor urma încă doi ani şi 4 luni, cel puţin. Acesta este termenul la care fostul lider PSD are putea cere eliberarea condiţionată.

Liviu Dragnea și-a petrecut prima noapte în Penitenciarul Rahova, acolo unde a ajuns luni după-amiază. Politicianul a primit o condamnare definitivă la trei ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive, dar ar putea cere eliberarea condiţionată ceva mai devreme.

La Rahova, Liviu Dragnea şi-a luat în primire celula destinată VIP-urilor, prin care a mai trecut și Adrian Năstase, alt fost preşedinte al PSD, a anunțat stirileprotv.ro. Celula este învecinată cu cea pe care o ocupă acum fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.  Dragnea s-a uitat la televizor, dar n-a vrut să mănânce la cină alături de ceilalți „colegi”. Surse din interior au dezvăluit că, cel mai probabil, a venit cu mâncare de acasă. Începând de azi dimineață va intra în programul de evaluare medicală și psihologică şi va fi în carantină pentru o perioadă de 21 de zile. 

Liviu Dragnea, primul apel în penitenciar

Marţi dimineaţă, Liviu Dragnea a participat la apelul deţinuţilor, iar la ora 6 a fost chemat la micul dejun alături de ceilalţi colegi aflaţi după gratii. Acestora li s-au adus la masă ceai, biscuiţi, marmeladă, margarină şi ou.

Va fi monitorizat aşa cum cere protocolul noilor deţinuţi timp de 21 de zile, dar pentru că şi-a făcut cunoscute problemele de sănătate pe care le are la coloană, Liviu Dragnea nu va fi pus să execute munci grele.

La penitenciarul Rahova există un telefon fix în fiecare celulă, astfel că fostul șef PSD ar putea vorbi la telefon oricând dorește.

Sunt șanse mari să se fi întâlnit cu fostul coleg de partid, Radu Mazăre, care se află în această zonă de carantină de o săptămână.

Aproape 50 de persoane l-au aşteptat, luni seară, pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova pentru a-l petrece spre temniţă. Unii au venit chiar şi cu şampanie să sărbătorească.

Liviu Dragnea poate ieşi din închisoare înainte să se împlinească cei 3 ani şi 6 luni primiţi pedeapsă. Pentru bună purtare, însă nu mai devreme de 2 ani şi 4 luni.

Citeşte şi:

Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de pușcărie. A fost dus la Penitenciarul Rahova

Cine va conduce PSD după ce Liviu Dragnea va intra în pușcărie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net