Cum va fi vara 2019? Prognoză meteo pentru 3 luni

Ultima actualizare:

    Vara 2019 va aduce fenomene meteo extreme în mare parte din Europa, astfel că scenariul de vara trecută pare că se repetăFOTO: Click!
Vara 2019 va aduce fenomene meteo extreme în mare parte din Europa, astfel că scenariul de vara trecută pare că se repetăFOTO: Click!

Ne-am săturat de ploi și ne pregătim de concedii. Cum va fi vara 2019? Iată prognoza meteo pentru 3 luni, realizată de specialiștii Accuweather!

Specialiștii Accuweather au făcut o estimare a vremii pentru vara 2019, în Europa. În România, aceștia prognozează multe furtuni violente.

Vara 2019 va aduce fenomene meteo extreme în mare parte din Europa, astfel că scenariul de vara trecută pare că se repetă, scrie digi24.ro.

În vestul și sudul Europei, vor fi multe zile de caniculă greu de suportat și secetă, iar în sud-est, inclusiv în România, vor fi multe furtuni violente, potrivit unei prognoze meteo Accuweather.

Anul acesta, canicula va fi persistentă și va începe încă din luna iunie în Peninsulta Iberică și Europa Centrală. Anul trecut, temperaturile au atins recorduri în Portugalia, Belgia, Olanda, Germania și în zona scandinavă, însă au durat aproximativ o săptămână. Pentru vara lui 2019, specialiștii se așteaptă ca perioadele de caniculă să fie mai lungi.

Vara 2019. Prognoză meteo pentru 3 luni

Temperaturi de 38 de grade vor fi posibile în nordul Franței, Belgia, Olanda, Polonia, Slovacia și Ungaria.

„Temperaturile pot ajunge la 40 de grade C în părți din sudul și estul Franței, din iulie până la începutul lui august”, potrivit meteorologului Accuweather Tyler Roys.

În Portugalia și Spania ar putea fi mai multe zile cu 43 de grade C sau chiar mai mult. Nopțile vor fi, de asemenea, neobișnuit de calde, în această parte a continentului.

Sursa: digi24.ro

Citește și Armata, chemată să intervină în județele Alba și Buzău după inundații

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net