Cum va fi vremea în această săptămână. Avem temperaturi mai scăzute cu până 10 grade față de normal

Ultima actualizare:

    Primăvara vine abia la începutul lui aprilie. Până atunci, avem parte de frig, ploi și ninsori
Primăvara vine abia la începutul lui aprilie. Până atunci, avem parte de frig, ploi și ninsori

La frigul, ploile și ninsorile care ne-au lovit azi, cu siguranță te întrebi cum va fi vremea în această săptămână. Răspunsul vine din partea meteorologilor care nu ne aduc deloc vești bune. Până vineri va fi frig în toată țara, va ploua pe arii extinse, va ninge slab, iar vântul va prezenta intensificări mai ales la munte și în estul țării.

Cum va fi vremea în această săptămână. Frig, vânt și ninsori slabe

Meteorologii au emis o informare de vreme deosebit de rece,  cu temperaturi preponderent negative pe timpul nopților și dimineților, cu precipitații moderate și intensificări locale ale vântului. Până vineri, 26 martie, vremea se va menține deosebit de rece, cu temperaturi preponderent negative pe timpul nopților și dimineților. 

Pe parcursul zilei de luni în regiunile sudice și sud-estice valorile termice vor fi cu 10 grade mai scăzute față de mediile climatologice ale perioadei.

Marți și miercuri, vântul va prezenta intensificări susținute în jumătatea estică și la munte, asociate temporar cu ninsori slabe, spulberând zăpada.

Cum va fi vremea în această săptămână? Potrivit ANM, aria precipitațiilor moderate cantitativ (15-20 l/mp) va cuprinde treptat sudul și sud-estul țării, unde vor fi ploi, lapoviță, dar și perioade cu ninsoare.

În Carpații Meridionali și de Curbură va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior. Precipitații, slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare se vor semnala pe arii restrânse și în Transilvania și în restul zonei montane. Vântul va prezenta intensificări locale şi temporare în special în Dobrogea și în Muntenia, precum și la munte, cu viteze în general de 40-50 km/h.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net