Cum va fi vremea la parada din 1 Decembrie

Ultima actualizare:

    Meteorologii ANM au realizat  prognoza până la 1 Decembrie, când va fi parada de Ziua Națională a României.FOTO: Click!
Meteorologii ANM au realizat prognoza până la 1 Decembrie, când va fi parada de Ziua Națională a României.FOTO: Click!

Vreme rece în următoarele zece zile, spun meteorologii ANM. Iată care este prognoza meteo până la parada de 1 Decembrie.

Vremea este și va fi mai rece decât ar fi normal la această dată. Meteorologii ANM au realizat  prognoza până la 1 Decembrie, când va fi parada de Ziua Națională a României.

Vremea în Banat

Este singura zonă din țară unde temperaturile din timpul zilei sunt normale pentru această perioadă, 4-6 grade. În perioada 24 – 27 noiembrie, valorile vor fi ușor mai ridicate, spre 8 grade, dar în ultimele zile din luna noiembrie și de 1 Decembrie, nu vor fi mai mult de 4 grade la prânz și minus 4, minus 2 grade în timpul nopții. Vor fi condiții de precipitații în jurul datei de 27 noiembrie, dar slabe cantitativ.

Vremea în Transilvania

Până la data de 24 noiembrie, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, cu temperaturi de cel mult 4 grade la prânz. Între 25 și 27 noiembrie, valorile vor urca ușor, la 5-8 grade. Din 28 noiembrie revine frigul, cu zero grade la orele prânzului. În timpul nopților, temperaturile vor fi negative pe toată perioada. Cele mai reci nopți vor fi 23 -25 noiembrie și 30 noiembrie – 2 decembrie, când se vor înregistra sub minus 6 grade. Precipitații sunt prognozate în zilele de 27 și 28 noiembrie.

Vremea în Maramureș

În jur de 5 grade, până pe 23 noiembrie, apoi va fi o încălzire ușoară, până la 8 grade. Din 28 noiembrie, va fi rece, în jur de 2 grade, iar noapte între minus 6 și minus 2 grade. Se vor semnala precipitații slabe între 25 noiembrie și 2 decembrie.

Vremea în Moldova

Va fi mai rece decât eram obișnuiți, minus 2 -1 grad la pânz, cu o ușoară creștere în zilele de 26 și 27 noiembrie, când sunt prognozate 4 grade. După aceea, temperaturile vor coborî la zero grade la prânz și minus 6 grade noaptea. Sunt condiții de precipitații în zilele de 27 și 28 noiembrie.

Vremea în Dobrogea

În zilele de 22 și 23 noiembrie, nu vor fi mai mult de 1 grad, dar din 24 noiembrie vor urca din nou la 8-11 grade. În ultimele zile din luna noiembrie vor fi în jur de 3 grade la prânz și minus 2 grade noaptea.

Vremea în Muntenia și Oltenia

Este mai rece decât ar fi normal, între 0 și 4 grade, cu o ușoară încâlzire între 25 și 28 noiembrie, când sunt prognozate în jur de 6 grade. Între 23 și 27 noiembrie, va fi deosebit de frig în timpul nopții, în jur de minus 6 grade. Vor fi condiții de precipitații slabe între 26 și 29 noiembrie.

Vremea la munte

Va fi rece în următoarele zece zile: între minus 4 și zero grade la prânz și minus 6 grade în timpul nopților. Sunt prognozate precipitații între 26 și 29 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net