Cum va fi vremea până la 1 decembrie. Pe ce vreme vor defila militarii

Ultima actualizare:

    Gata cu vremea caldă. Un val de aer rece coboară din nordul Rusiei și ne aduce temperaturi normale pentru această perioadăFoto: Bogdana Păun
Gata cu vremea caldă. Un val de aer rece coboară din nordul Rusiei și ne aduce temperaturi normale pentru această perioadăFoto: Bogdana Păun

Gata cu vremea caldă. Un val de aer rece coboară din nordul Rusiei și ne aduce temperaturi normale pentru această perioadă. Iată cum va fi vremea până la 1 decembrie și pe ce vreme vor defila militarii!

Se răcește brusc, de marți seară (20 noiembrie), din cauza unui val de aer rece care intră în țara noastră din nordul Rusiei. În consecință, temperaturile vor coborî brusc, dar la nivelul care ar fi normal pentru această perioadă a anului. Prognoza meteo pentru două săptămâni, publicată de ANM.

  • În vestul țării, astăzi, 18 noiembrie, sunt prognozate 18 grade, cu circa 10 grade mai mult decât ar fi firesc la această dată. De mâine, până vineri (22 noiembrie, temperaturile vor ajunge treptat de la 18 grade, la 10 grade, la orele prânzului, și la 2-4 grade în timpul nopților. După 22 noiembrie, până pe 1 decembrie, temperaturile vor staționa la aceste valori care sunt normale pentru această perioadă din an. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în data de 19 și 20 noiembrie, apoi va fi în creștere începând cu data de 25 noiembrie.
  • În centrul țării, temperaturile vor coborî brusc, de la 16 grade, la 8 grade, până pe 22 noiembrie. Apoi, până la 1 decembrie, vor staționa întren 8 și 10 grade la orele prânzului, și la zero grade pe timpul nopților. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în datele de 18, 20 și 21 noiembrie și din nou după data de 25 noiembrie.
  • În nordul țării, temperaturile vor coborî din 20 noiembrie, până pe 23 noiembrie, de la 18 grade, la 10 – 12 grade. Până la 1 decembrie, valorile vor staționa la 10 – 12 grade ziua și la 2-4 grade pe timpul nopților. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în datele de 18 și 19 noiembrie, apoi în intervalul 25 noiembrie – 01 decembrie.
  • În estul țării, scăderea temperaturilor va fi dramatică: de la 16 grad epe 19 noiembrie, la 2 grade în ziua de 22 de grade. După 23 noiembrie, temperaturile vor urca ușor, până la 6 – 8 grade. Pe timpul nopților va fi frig, iar în noaptea de 23 noiembrie sunt prognozate minus 4 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 18 – 22 noiembrie, apoi va crește din nou începând cu data de 25 noiembrie.
  • Și în Dobrogea, se lasă brusc frigul. De la 16 grade prognozate astăzi, 18 noiembrie, vor ajunge la 6 grade pe 22 noeimrbie.. După aceea, vor urca ușor la circa 10 grade. Și nopțile vor fi mai reci, între 2 și 6 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în perioada 20 - 28 noiembrie.
  • În sudul țării, inclusiv la București, temperaturile vor coborî brusc, de la 18 grade, la 6 grdae ziua. În timpul nopții de 23 noiembrie, vor fi în jur de zero grade, apoi nu mai mult de 4 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în intervalul 18 - 28 noiembrie.
  • La munte, de la 10 grade, temperaturile vor coborî de la 8 – 10 grade, la 2-4 grade, până la 1 decembrie. Pe timpul nopților, vor fi în jur de minus 2 grade, probabil mai mici la altitudini mari. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în intervalul 18 - 22 noiembrie, apoi în intervalul 24 - 30 noiembrie.

Citește și:

Ce fructe şi legume îţi întăresc imunitatea toamna

5 locuri de vis din România, ideal de vizitat toamna

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net