Cumnata lui Traian Băsescu a făcut un gest încredibil faţă de familia prezidenţială

Ultima actualizare:

    Soţia lui Mircea Băsescu şi-a cerut iertare pentru cele întâmplate
Soţia lui Mircea Băsescu şi-a cerut iertare pentru cele întâmplate

Regrete şi scuze! Nu din partea şefului statului pentru faptele fratelui său, ci dintr-o direcţie mai puţin aşteptată. Doinița Băsescu, soția lui Mircea Băsescu, arestat preventiv, a cerut scuze familiei președintelui Traian Băsescu pentru că ea şi soţul său nu s-au "putut ridica la nivelul demnității și rangului" la care au "ajuns” și a spus că va încerca să meargă luni la București pentru a-și vedea soțul.

Soţia lui Mircea Băsescu a vorbit, duminică dimineaţă, pentru prima dată cu presa după arestarea soțului său și a spus că încă nu a mers la București pentru a-și vedea soțul. "Acum mă duc la piață. O să încerc să ajung și la București, dacă o să am drept de vizită. Nu știu programul”, a spus Doinița Băsescu, care a precizat că, probabil, o va face luni.

Ea a mai declarat că a vorbit o singură dată cu Mircea Băsescu după arestarea acestuia, Doiniţa Băsescu spunând că soţul său a sunat-o o dată. "Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje și care ne-au trimis energia lor pozitivă ca să putem depăși situația aceasta", a spus Doiniţa Băsescu.

Soția lui Mircea Băsescu a spus că înainte să plece de acasă a vorbit cu cumnata sa, Maria, soția lui Traian Băsescu, căreia i-a cerut iertare. "Eu am transmis un mesaj cumnatei mele prin care îi rog să ne ierte și să înțeleagă faptul că întotdeauna i-am respectat și, de asemenea, regret că nu am putut să ne ridicam la nivelul demnității, al rangului la care am ajuns. Probabil că nu am fost pregătiți. Cred că toată lumea are de învățat ceva din asta”, a mai spus Doinița Băsescu.

În prezent, fratele preşedintelui este arestat pentru 30 de zile
În prezent, fratele preşedintelui este arestat pentru 30 de zile

Mircea Băsescu a fost arestat preventiv vineri pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi primit 250.000 de euro pentru ca Bercea Mondial să scape de închisoare.

Preşedintele Senatului a anunţat, sâmbătă, că vrea ca Parlamentul să afle, de la SRI şi SPP, dacă preşedintele ştia despre "vizitele la clanul Bercea".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu, în scris, pentru Realitatea TV, că nu a primit niciun ban sau bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, el precizând, de asemenea, că a aflat din presă că fratele său, Mircea Băsescu, a botezat o nepoată a acestuia.

Mircea Băsescu, doar o victimă?

Duminică seară, Robert Turcescu a prezentat pe blogul său o altă variantă a cazului Mircea Băsescu. Potrivit acestuia, fratele preşedintelui a luat un împrumut cu camătă de la Bercea Mondial, iar el ar fi picat cumva fără intenţie în mijlocul războiului dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net