Cumnatul i-a furat seiful cu 400.000 €?

Ultima actualizare:
Petru Lupşac  se afla  în vacanţă în Thailanda  împreună cu soţia
Petru Lupşac se afla în vacanţă în Thailanda împreună cu soţia

Ancheta în cazul jafului din localitatea Oţelu-Roşu, judeţul Caraş-Severin pare să intre în linie dreaptă. Poliţiştii au restrâns tot mai mult cercul de suspecţi cu privire la furtul seifului din casa lui Petru Lupşac şi s-ar părea că este vorba chiar despre apropiaţi ai familiei. Principalul suspect a picat deja testul cu detectorul de minciuni.

Principalul suspect care ar fi furat seiful burduşit cu bani este cumnatul lui Petru Lupşac, fratele soţiei sale. Ovidiu Florin Mihăescu are 16 ani şi a lucrat ca paznic la centrul de colectare al fierului vechi din curtea casei familiei Lupşac.

El a fost dat afară după ce a fost prins că fura din banii societăţii. „Toţi îl bănuiesc, pentru că Mihăescu este un împătimit al jocurilor de noroc, păcănele cum li se spune", dezvăluie un vecin. Acesta a fost testat cu poligraful, concluzia fiind aceea că a minţit când a răspuns la întrebările legate de jaf.

În plus, el e cunoscut în Oţelu Roşu ca fiind un apropiat al lumii interlope. Anchetatorii susţin că jaful a fost organizat pe etape, hoţii profitând de faptul că proprietarii se aflau în concediu.

Seiful cu bani a fost furat din garajul vilei şefului de la Fisc


    Petru Lupşac  se afla  în vacanţă în Thailanda  împreună cu soţia
Petru Lupşac se afla în vacanţă în Thailanda împreună cu soţia

Într-o zi au pătruns în casă, de unde au sustras seiful cel mic, în care se afla o cheie de la maşină şi telecomanda de la uşa garajului. Ulterior au revenit, folosind telecomanda de la garaj, acolo unde se afla seiful cu 350.000 de euro, 2 miliarde de lei vechi şi jumătate de kilogram de bijuterii din aur.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit cum a fost posibil să fie furat un seif care cântărea mai mult de o tonă. În garajul familiei Lupşac existau patru cauciucuri, pe care a fost răsturnat seiful, care apoi a fost transportat pe nişte role metalice, astfel încât să poată fi ridicat cu uşurinţă cu ajutorul unui motostivuitor. Până în prezent, patru suspecţi au fost audiaţi, însă nici unul arestat.

În urmă cu câteva zile, şeful Administraţiei Financiare din oraşul Oţelu-Roşu a alertat poliţia după ce a constatat că i-a dispărut din garajul vilei un seif în care se aflau aproape 400.000 de euro. Petru Lupşac nu ştie când l-au prăduit hoţii, pentru că s-a aflat cu familia într-un concediu de două săptămâni în Thailanda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net