Cumpără-ți vacanța de vară la jumătate de preț!

Ultima actualizare:

    Plajele exotice vă așteaptă în sezonul estival
Plajele exotice vă așteaptă în sezonul estival

Agențiile de turism au scos la vânzare ofertele pentru vacanța de vară. Dacă le cumperi din timp, poți beneficia de prețuri avantajoase. Click! îți prezintă câteva oferte.

Corfu, Zakynthos, Santorini, Mallorca, Tenerife, Split, Antalya,  Bodrum, Costa Brava, Sardinia, Sicilia, Rimini sau Madeira. Sunt doar câteva dintre zecile de atracții turistice unde veți putea lenevi la vară. Iar tour-operatorii promit reduceri de până la 50%, dacă vă plătiți sejurul în perioada noiembrie-martie.

”Pachetele pentru litoralul românesc au o reducere de până la 35% la debutul programului Early Booking, în timp ce celelalte au reduceri cuprinse între 10 și 50%”, spun cei de la Paralela 45. Iată și tarifele!

Portugalia, reducere de 20%

Portugalia vă așteaptă cu o reducere de 20%, astfel că șapte nopți de cazare la Hotelul Grande Real Santa Eulalia Resort and Spa de 5 stele costă pentru două persoane 2.053 de euro, atât în iulie, cât și în august, în loc de 2.331 de euro.

Sunt incluse în preț cazare cu mic-dejun, transport cu avionul și taxe de aeroport.  

Spania, prețuri mai mici cu 30%

Pentru Spania sunt reduceri de până la 30%, iar oferta de la Hotelul Diamante Beach Spa de 4 stele este una dintre cele mai avantajoase.

O săptămână întreagă de răsfăț costă 2.414  de euro, în loc de 2.531 de euro pentru două persoane. Oferta include șapte nopți de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, taxe de aeroport și transfer.

Dacă vrei demipensiune atunci prețul va fi de 2.588 de euro, în loc de 2.714 euro. Dacă alegi să pleci în luna iulie este mai ieftin: 1.909 euro cu mic dejun, respectiv 2.031 cu demipensiune.

Turcia, oferte cu 50% reduse

Turcia are reduceri de până la 50%. Pentru Hotelul Ic Santai din Antalya de 5 stele doi adulți cu un copil de 5 ani, spre exemplu, plătesc pentru începutul lui iulie 1.580  de euro pentru șapte nopți de cazare cu ultra all inclusive, în loc de 2.402  de euro, cât e prețul fără reducere.

În tarif mai sunt incluse zborul cu avionul, taxele de aeroport și transferul.

Doi părinți cu un copil de cinci ani și un altul de zece ani plătesc 2.139 de euro, în loc de 3.357  de euro, în timp ce doi adulți  1.318 euro, în loc de  2.140 de euro.

Grecia, reducere de 35%

Grecia- Creta are reduceri de până la 35%. Spre exemplu, pentru Hotelul  Dias Solimar de 3 stele prețul pentru șapte nopți/ două persoane este de 1.296 de euro, în loc de 1.614 euro.

Și include cazare cu all inclusive, transport cu avionul, taxa de aeroport și  transfer aeroport - hotel – aeroport.

Cei care pleacă cu un copil de cinci ani, spre exemplu, plătesc 1.585 de euro, în loc de 1.903 euro.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net