A cumpărat carne cu puroi de la supermarket

Ultima actualizare:

    Aşa arată produsul cumpărat de gorjeanul ghinionistFoto: Facebook / Alin Stănciulescu
Aşa arată produsul cumpărat de gorjeanul ghinionistFoto: Facebook / Alin Stănciulescu

A făcut o descoperire şocantă! Un client din Târgu – Jiu a rămas mască în momentul în care a vrut să prepare ceafa de porc cumpărată dintr-un supermarket din oraş.

Alin Stănciulescu a început să taie carnea, dar a ieşit la iveală un fel de grăsime, scrie adevarul.ro. El a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu produsul respectiv: „Ceafa cumpărată de la Kaufland Tg - Jiu, azi, 01.09.2018. Să vedem ce o ieşi la analize, cam ce conţine, cu ce este injectată? Dacă mergem la ei..., ne dau banii înapoi, dar fără explicaţii“.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj a fost sesizată de clientul nemulţumit şi a demarat un control la magazinul de unde a fost cumpărată carnea. Nicolae Călescu, directorul DSVSA Gorj, spune că „animalul, când era în viaţă, în urma unui traumatism, după inocularea de medicamente, a suferit un abces, un proces inflamator şi s-a produs puroi“.  

Poziția oficială a companiei Kaufland România

Furnizorul nostru din Germania și-a asumat problema, iar potrivit declarațiilor acestuia, se pare că a fost provocată de o contuzie a animalului. Ne-a asigurat că acest tip de situații sunt total izolate. Din păcate, contuzia era în interiorul mușchiului, așa că nu putea fi identificată decât în momentul felierii, produsul fiind comercializat în bucăți întregi.

Furnizorul derulează periodic analize microbiologice pe mostre de carne, cu laboratoare externe.

Subliniem că produsul era în termen de valabilitate și a venit însoțit de declarație de conformitate din partea furnizorului. Vă asigurăm că Kaufland respectă toate normele igienico-sanitare și toate condițiile de depozitare și vânzare, conform legii.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net