A cumpărat o bucată de gresie, crezând că e un telefon performant

Ultima actualizare:

    În husa telefonului era, de fapt, o bucată de gresie
În husa telefonului era, de fapt, o bucată de gresie

Un bărbat din Alba Iulia a cumpărat de la un bucureştean, o bucată de gresie într-o husă de telefon, crezând că achiziţionează un telefon mobil de ultimă generaţie. Bărbatul din Bucureşti e cercetat acum pentru înşelăciune.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcoveţ, a declarat, luni, pentru News.ro, că un bărbat din Alba Iulia a fost abordat în faţa unui bar din municipiu de un tânăr care l-a întrebat dacă doreşte să cumpere un telefon mobil.

Jurcoveţ a explicat că tânărul cerea o sumă derizorie pe telefon, astfel încât bărbatul s-a grăbit să îl cumpere.

„Cu toate că aparatul era de ultimă generaţie şi ofertantul dorea în schimbul lui doar o sumă derizorie, cumpărătorul nu a bănuit că ar putea să fie înşelat şi s-a grăbit să achite preţul solicitat. Abia după plecarea în mare grabă a vânzătorului a verificat aparatul pe care l-a achiziţionat şi, în locul acestuia, în husa primită cadou, a găsit o bucată de gresie”, a spus Jurcoveţ.

Potrivit acestuia, bărbatul a sunat la 112, iar un echipaj de jandarmi a reuşit, în scurt timp, să îl identifice pe tânărul care îl înşelase.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani este din Bucureşti și este cercetat acum de poliţiştii din Alba pentru înşelăciune. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă acesta a înşelat şi alte persoane prin aceeaşi metodă.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net