Cumpărați-vă din timp bilete la tren! Va fi haos în minivacanța de 1 mai

Ultima actualizare:

    Trenurile vor fi pline în perioada 27 aprilie-2 mai
Trenurile vor fi pline în perioada 27 aprilie-2 mai

Mai sunt două zile până când România va trage obloanele peste sectorul bugetar. Angajații de la stat vor intra în minivacanța de 1 Mai, iar fiecare va pleca la munte sau la mare, precum este tradiția. Trenurile vor fi pline, așa că e cazul să vă grăbiți dacă ați ales această variantă de deplasare.

Din 28 aprilie și până pe 1 Mai, adio muncă. În această perioadă, distracția va fi la putere. Litoralul va fi luat cu asalt, astfel că cei de la CFR anunță că pe ruta București-Constanța vor fi suplimentate trenurile. La fel și spre Valea Prahovei.

Cu toate acestea, este bine să vă grăbiți dacă vreți să mai aveți măcar un bilet în picioare. Pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%, de exemplu, prețul pentru ruta București-  Constanța și retur fiind de 108,10 lei. În plus, studenții merg gratuit.

”Faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iaşi și Suceava spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia”, anunță angajații CFR Călători.

Pentru a nu se forma cozi mari la casele de bilete, numărul lor va fi suplimentat, dar aveți ocazia să vă procurați din timp legitimațiile fie online de pe www.cfrcalatori.ro, fie de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, agenţiile de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Singurele agenţii de voiaj care vor fi deschise de 1 Mai sunt cele din Aeroportul Otopeni, Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net