Virurusl ucigaș a luat, dintr-o dată, o familie întreagă. Mama, tatăl și fiul, toți din Giurgiu, au murit de Covid la Spitalul județean din oraș, pe 13 octombrie.


Este vorba despre un tânăr de 36 de ani și părinții săi, toți nevaccinați, anunță publicația G4Media.ro.

”Toți trei au fost internați cu o formă foarte gravă de covid și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar băiatul – în cursul nopții. Nu au răspuns la nici un tratament, deși aveam schema de medicație”, a declarat pentru G4Media.ro managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu.

El a adăugat că peste 90% dintre cei internați sunt nevaccinați, în timp ce pacienții vaccinați dezvoltă forme ușoare ale covid. ”Și personalul medical e afectat de aceste tragedii, e cumplit să vadă cum se sting atâția oameni sub ochii lor”, a declarat Dragoș Chivu pentru  sursa citată.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, spune, pentru aceeași publicație, că familia mai avea o fată, cadru medical, care a insistat pentru vaccinare, dar părinții și fratele ei nu au vrut să se imunizeze.

Citește și:

Cât ne costă trecerea prin boala COVID. Medicul Octavian Jurma prezintă realitatea dură

O fetiță de 13 ani fără alte afecțiuni și nevaccinată a murit din cauza COVID-19

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: