Curent şi «fetiţe» la preţ redus de „Black Friday”

Ultima actualizare:

    O oră de relaxare la masaj erotic va costa cu 50 de lei mai puţin
O oră de relaxare la masaj erotic va costa cu 50 de lei mai puţin

Te-ai gândit ce îţi iei în Vinerea Reducerilor? Ai oferte pe alese. Tot ce-ţi trece sau nu prin minte va fi de vânzare la preţuri reduse peste doar două zile. Aşa că pune bani deoparte!

Electronicele şi electrocasnicele erau principalele produse pe care le găseam până acum la ofertă de „Black Friday” (n.r. Vinerea neagră), când preţurile intrau la apă peste noapte. Anii au trecut, iar comercianţii au ajuns în zielele noastre să scoată pe piaţă absolut orice este tentant.


    Dacă semnezi un contract cu E.ON România, primele şase luni vor fi gratuite
Dacă semnezi un contract cu E.ON România, primele şase luni vor fi gratuite

În premieră, anul acesta, E.ON Energie România pune la bătaie curent gratuit. Pe site-ul eMAG vor putea fi accesate pe 18 noiembrie 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică la preţuri speciale. Cine le va apuca nu va plăti curentul timp de şase luni. Contractul este valabil un an cu posibilitate de prelungire, iar după perioada de gratuitate clienţii vor beneficia de un preţ special de 0,19 lei /kWh.

Cei care nu vor curent, se pot alege cu o oră de relaxare mai ieftină cu 50 de lei. Şi nu oriunde, ci la salonul de masaj erotic Mon Amour, din Capitală. Asta înseamnă că în loc de 300 de lei vor plăti 250 de lei. Oferta este valabilă în perioada 19 - 25 noiembrie, între orele 12.00 şi 16.00.

Şi damele de companie ştiu să se promoveze pe site-urile de specialitate şi au de gând ca în weekend să le facă toate plăcerile domnilor. Black Friday la sex vine cu reducere. ”Hai să ne arăţi ce ştii să faci. Dacă eşti bun îţi promitem o surpriză explozivă. Dacă noi suntem mai bune, surpriza e dublă, o să simţi cum mintea ta o ia razna. Garantăm intimitatea, discreţia. Suntem în Bucureşti şi te asteptăm. De Black Friday îţi oferim şi o reducere de 30%!”, anunţă fetele fierbinţi.

Tot pentru domni, vine o ofertă de anvelope. Nexxon îţi garantează preţuri mici, în perioada 18 - 27 noiembrie, iar prioritate vor avea comenzile online.

Şi doamnele se pot răsfăţa acum. Sunt anunţate cele mai avantajoase oferte la parfumuri în magazinele online Aoro.ro, 1001cosmetice.ro, Elefant.ro, SensoDays.ro şi YvesRocher.ro.

Anul acesta Black Friday se ţine pe 18 noiembrie

Black Friday este o sărbătoare americană care pică întotdeaua a doua zi după Ziua Recunoştinţei, adică în ultima zi de vineri din noiembrie. A fost adoptată în ultimii ani şi în România şi a devenit rapid extrem de populară.  Doar că noi nu respectăm tradiţia, iar data este stabilită de comercianţi în funcţie de propriile interese. Anul acesta, spre exemplu, ”Vinerea neagră” va fi pe 18 noiembrie, pe motiv că 28 noiembrie este mult prea aproape de Sf. Andrei şi Ziua Naţională, când curierii nu lucrează.   

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net