Curse întârziate pe aeroporturi. Iată cât de afectat este transportul aerian!

Ultima actualizare:

    12 aeronave au avut dimineață întârzieri din cauza procedurii de degivrare
12 aeronave au avut dimineață întârzieri din cauza procedurii de degivrare

Ninsorile și viscolul au dat peste cap și traficul aerian. Pe Aeroportul Henri Coandă sunt înregistrate întârzieri, iar angajații se chinuie să deszăpezească pistele și să dezghețe aeronavele.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiții de iarnă, conform programului de zbor.

Nici o cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă, însă 12 zboruri au înregistrat întârzieri de până la 40 de minute, în această dimineață.

”Întârzierile au fost generate de necesitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare și/sau de handlingul la sol îngreunat de condițiile meteo”, a anunțat Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Aeroporturi București, care a ținut să precizeze că se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranță. Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net