Cutremur cu magnitudinea de 4,6 în România. A fost cel mai mare de anul acesta

Ultima actualizare:

    Epicentrul a fost aproape de orașul GalațiFoto: Arhiva Click!
Epicentrul a fost aproape de orașul GalațiFoto: Arhiva Click!

Un seism cu o magnitudine de 4,5 a fost înregistrat în zona Vrancea, la o adâncime de 169.46 km de kilometri, în jurul orei 14:52 (3 septembrie). Acesta este cel mai mare cutremur de anul acesta, din România. Un sesism cu magnitudinea de 4,4 grade s-a produs în 9 ianuarie, în zona Vrancea.

Cutremurul de azi, 3 septembrie, a fost înregistrat în zona Vrancea, la ora 14:52:44, cu magnitudinea de 4.5 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la adâncimea de 169.46 km, transmite Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

A fost cutremur și duminică. Seismul s-a produs în Muntenia

Un alt cutremur, cu magnitudinea de 2,3 pe scara Richter, s-a produs, duminică (1 septembrie, ora 17.53), în judeţul Buzău, la o adâncime de 14 kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), citat de Mediafax. Seismul s-a produs în apropierea oraşelor Făurei (13 km), Pogoanele (26 km), Râmnicu Sărat (30 km), Ianca (36 km) şi Buzău (37 km). Cel mai mare cutremur din acest an, cu magnitudinea de 4,4 grade, s-a produs în 9 ianuarie, în zona Vrancea.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net