Cutremurător! Copil de 14 ani, din Bistrița-Năsăud, găsit spânzurat în grădină

Ultima actualizare:

    Un elev de clasa a 8-a a fost găsit spânzurat Sursă foto: Shutterstock
Un elev de clasa a 8-a a fost găsit spânzurat Sursă foto: Shutterstock

Un adolescent de 14 ani a fost găsit spânzurat, într-o grădină din satul Răcăteșu, comuna Târlișua, Bistrița-Năsăud. Din păcate echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil.

Adolescentul de 14 ani a fost găsit spânzurat de un copac, într-o grădină din Răcăteșu, comuna Târlișua. Descoperirea macabră a fost făcută de către unchiul copilului. 

La fața locului au intervenit două echipaje medicale, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unu aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. „Din păcate nu s-a mai impus începerea protocolului de resuscitare, copilul prezentând pete cadaverice și rigiditate, astfel încât echipajul medical a declarat decesul acestuia la locul solicitării”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Adolescentul era în clasa a 8-a și provenea dintr-o familie dezorganizată, potrivit investigațiilor făcute de oamenii legii. Până la această oră, nu se cunoaște dacă minorul a lăsat un bilet de adio, prin care să-și motiveze gestul extrem.

image
image
image
image
image
image
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image
actualitate.net
image
actualitate.net