Cutremurător! Orbit de gelozie, un ieșean și-a înjunghiat iubita în vagin. Ce a pățit femeia

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă
Foto: arhivă

Caz șocant în județul Iași! O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce iubitul a înjunghiat-o în vagin, într-o criză de gelozie. Femeia a fost operată de urgență la spital, iar bărbatul este judecat acum pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.

Scene desprinse parcă din filmele de groază. După o ceartă cauzată de gelozie, Vasile Iftimie (40 de ani), din satul Crivești, comuna Vânători, a pus mâna pe un cuțit și s-a repezit asupra iubitei sale, nelăsându-i acesteia nici o șansă de apărare. Gelozia i-a luat mințile și a vrut să-i dea o lecție femeii, așa că a înjunghiat-o în vagin. Aceasta a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, necesitând 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Viața femeii a fost pusă în pericol

Incidentul a avut loc pe 25 iunie 2019. „La data respectivă, în timp ce se afla în locuința din satul Crivești, inculpatul i-a aplicat o lovitură cu un cuțit cu lama de 14 centimetri în zona genitală a concubinei sale”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru bzi.ro.

Medicii care au tratat victima au ajuns la concluzia că viața acesteia a fost pusă în pericol de leziunile suferite în urma incidentului. „Numai hazardul și mișcările victimei, care a opus rezistență, au făcut ca rezultatul letal să nu se producă”, sunt de părere procurorii.

Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Și-a ucis soția în urma unei partide de sex

De altfel, nu este singurul caz de acest gen petrecut în județul Iași. În urmă cu câteva luni, un alt bărbat, Dumitru Timuș (56 de ani), a fost trimis în judecată de procurori pentru omor. Acesta este acuzat că, în timpul unei partide de sex, i-a introdus unei femei în vagin un tub de spray. Din cauza leziunilor suferite, femeia a decedat. Incidentul a avut loc în municipiul Pașcani. Deocamdată, acest caz se află pe rolul instanțelor ieșene, urmând ca magistrații să hotărască ce se va întâmpla în continuare. 

Citește și: 

Infirmierul şi-a înjunghiat de zece ori iubita asistentă, apoi s-a sinucis. Mesajul lui de adio

Scene desprinse din filmele horror în București! O femeie a fost înjunghiată în fața unui magazin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net