Cutremurător! Sclavilor din Argeş li se rădeau sprâncenele şi erau puşi să danseze

Ultima actualizare:

    În urma descinderilor de la Glămăceşti, poliţiştii au găsit oameni în lanţuri
În urma descinderilor de la Glămăceşti, poliţiştii au găsit oameni în lanţuri

Răpiţi de pe stradă, ziua în amiaza mare! Apar detalii înspăimântătoare despre modul în care acţionau “stăpânii scavilor” din comuna Berevoieşti (Argeş). 38 de romi, membri ai reţelei ce racola copii ori persoane cu dizabilităţi fizice sau psihice, au fost prezentaţi ieri instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

“Pe lângă cele cinci  victime găsite în urma descinderilor efectuate miercuri în satul Glămăceşti, au fost găsite alte nouă victime, persoane adulte”, a declarat, pentru adevarul.ro, Mădălin Zamfir, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Mărturiile terifiante ale victimelor au arătat că earu racolate din rândul cerşetorilor, pe lângă biserici şi prin gări, printre ele fiind şi copii.

În iulie 2015, un bărbat a fost răpit de pe stradă, chiar centrul Piteştiului, de doi romi. Totul s-a petrecut în plină zi, la ora 15.45. Victima a fost luată pe sus, băgată într-o autoutilitară şi dusă la Glămăceşti pentru a fi pusă la muncă. În acelaşi fel a fost răpit şi un puşti de 16 ani, sechestrat  şi el în satul groazei.

Potrivit DIICOT, a fost identificată o victimă care ”era legată cu lanţuri, nu era lăsată să se spele, era pusă să doarmă în ieslea cailor şi nu avea voie să comunice cu alte persoane”. Cumplit e şi cazul unui copil răpit în octombrie 2015. “Victima nu primea mâncare în fiecare zi, era legată pe timpul nopţii şi era pusă pusă să danseze, i s-au ras sprâncenele, era pusă să stea dezbrăcată", după cum mai arată sursa citată.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net