Ceauşescu ar muri de ciudă dacă ar vedea câte vizite de lucru fac azi candidaţii la funcţia de preşedinte. În plus, au căşti moderne, colorate, sofisticate, mult mai frumoase ca ale răposatului.


Au luat cu asalt fabricile, şantierele, uzinele, spitalele, pentru a convinge alegătorii să îi voteze. Candidaţii sunt tot mai prezenţi în rândul muncitorilor. Ca să arate ca ei, se costumează în combinezoane şi îşi pun căşti colorate pe cap pentru a se proteja.

Vă invităm să apreciaţi care este mai bine deghizat în “fiu al poporului”, aşa cum îşi spunea Nea Nicu. Faţă de alegerile trecute, în acest an Elena Udrea nu a mai croşetat, nu a mai folosit mopul în direct şi nici nu a mai făcut sarmale. Acum a dansat şi a mers prin şantiere, fabrici şi şcoli. Oriunde a ajuns, blonda pentru Cotroceni a făcut fotografii cu copii şi admiratori. 

Călin Popescu-Tăriceanu a mers şi el prin uzine şi a făcut furori cu o cască sofisticată, cu “urechi” care îl făcea să semene cu Mickey Mouse. Şi Victor Ponta a purtat o astfel de cască, dar cel mai bine i-a stat în halatul de spital şi cu o cască bine îndesată pe frunte. Mai sunt 8 zile până la primul tur de scrutin şi vom mai avea ocazia să vedem şi alte deghizări inedite. 

 
 
Loading...