Dacian Cioloș, ales președinte al USR-PLUS. Scor strâns cu Dan Barna

Ultima actualizare:

    Dan Barna și Dacian Cioloș, atacuri dure înainte de congresul USR PLUS
Dan Barna și Dacian Cioloș, atacuri dure înainte de congresul USR PLUS

Dacian Cioloş a fost ales preşedinte al USR PLUS în urma votuluI online, învingându-l pe Dan Barna, la diferenţă de câteva sute de voturi.

Conform rezultatelor anunţate vineri seară, într-o  conferinţă de presă, de către purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, Dacian Cioloş a fost ales cu 19.603 voturi, în timp ce Dan Barna a primit 18.908 voturi.Voturile membrilor USR PLUS în turul al doilea au fost exprimate online. Oficial, votul urmează să fie validat sâmbătă, la Congresul USR PLUS, care va avea loc în zilele de 2 şi 3 octombrie, la Romexpo, în Bucureşti.

Surpriză după primul tur al alegerilor de la USR-PLUS. Dacian Cioloş a obținut mai multe voturi decât Dan Barna

Dan Barna, acuzaţii grave la adresa celor de la PLUS: Securisme de anii '50. Inventează un mort care chipurile ar fi votat la alegeri

După primul tur, încheiat pe 23 septembrie, au rămas în competiţie copreşedinţii Dan Barna și Dacian Cioloş ultimul având un avans de două procente. La primul tur de scrutin au votat online, prin intermediul unei platforme securizate, 32.815 dintre cei 44.114 membri cu drept de vot (reprezentând 74,4% din total). Dacian Cioloş a obţinut 15.111 voturi (46%), Dan Barna 14.404 voturi (43,9%), iar Irineu Darău 3.300 de voturi (10,1%). Competiția dintre cei doi nu a fost lipsită de contre și acuze de manipulare a sistemului de vot electronic.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net