Copreședintele USR-PLUS, Dacian Cioloș, a reacționat pe Facebook după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, acuzându-l pe premierul Florin Cîțu că a procedat „absolut inacceptabil”.


„Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil. Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Vlad Voiculescu, demis de la șefia Ministerului Sănătății

Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătății, informația fiind confirmată oficial de Guvern. Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit în această dimineață cu vicepremierul Dan Barna, fiind extrem de nemulțumit de scandalurile în lanț din jurul Ministerului Sănătății. Voiculescu este al treilea ministru al Sănătății schimbat din funcție de la debutul pandemiei COVID-19 în România.

De asemenea, de la Ministerul Sănătății pleacă și secretarul de stat Andreea Moldovan. Interimatul la MS va fi preluat de Dan Barna.

Citește și:

Reacția USR după demiterea lui Vlad Voiculescu: ”Este un act de agresiune al premierului în Coaliție”

 
 
Loading...