Dacian Cioloş, mesaj emoţionant pentru susţinerea Cătălinei Ponor şi a lui Marian Drăgulescu

Ultima actualizare:

    Dacian Cioloş a sărit în apărarea gimnaştilor români foto: arhiva personală
Dacian Cioloş a sărit în apărarea gimnaştilor români foto: arhiva personală

Premierul Dacian Cioloş a făcut, marţi seara, pe Facebook, un apel pentru susţinerea sportivilor Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu, afirmând că românii nu trebuie să fie doar consumatori de victorii, ci şi suporteri adevăraţi, dar că "nu trebuie să ne obişnuim cu eşecuri".

Cătălina Ponor, singura reprezentantă a gimnasticii feminine românești la Rio, a fost dezamăgită de prestația sa și de rezultatul final, dar şi de negativitatea din vorbele unora și altora au atins-o mai mult decât ar fi crezut. Dacian Cioloş a sărit în apărarea sportivilor români, cu un mesaj publicat pe pagina personală de Facebook.

”Cătălina Ponor ştie să dăruiască atunci când câştigă, aşa cum dăruieşte şi când trece prin momente mai grele. Să fim alături de ea, de Marian Drăgulescu, de toţi sportivii români care dau totul la Jocurile Olimpice, să le spunem că-i iubim pentru ceea ce sunt şi ceea ce fac. Haideţi să nu fim doar consumatori de victorii. În astfel de momente, să fim suporteri adevăraţi pentru toţi aceia pentru care sportul este un mod de viaţă, este formator de caractere - uneori în condiţii foarte grele, este fair-play şi autodepăşire. Este momentul să recunoaştem că, după fiecare competiţie, învăţămintele trebuie să le tragem şi noi, ca oameni chemaţi să-i susţină, să-i sprijine. Suntem alături de voi Cătălina, Marian, vă iubim şi vă apreciem enorm, pentru că ştim cât munciţi şi cât dăruiţi pentru a ne reprezenta acolo şi pentru a ne oferi momente de emoţie şi de bucurie”, a scris Dacian Cioloş.

Ulterior, el a revenit şi cu un comentariu la postarea sa.

”În niciun caz nu trebuie să ne obişnuim cu eşecurile. Trebuie doar să acceptăm că uneori viaţa ne obligă să învăţăm şi din eşecuri, pentru a le putea depăşi. Să acceptăm că şi un eşec poate fi un pas înainte la fel precum este o victorie. Un adevărat competitor ştie asta”, a mai scris premierul.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net