Daciana Sârbu şi-a anunţat, vineri, demisia din PSD, printr-un anunț pe pagina personală de Facebook. Soţia fostului premier Victor Ponta a precizat că îşi va continua mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent, în grupul Socialiştilor şi Democraţilor, ulterior urmând să-şi susţină proiectele ”din afara politicii”.


”Am decis ca începand de luni, 9 iulie 2018, să mă despart de Partidul Social Democrat şi să-mi continui mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent, în Grupul S&D. Voi continua să lupt pentru aceleaşi cauze în care am crezut şi până acum – programe mai bune de sănătate, drepturi egale pentru consumatorii români, şanse mai mari pentru agricultorii români, mediu mai curat pentru toţi. Iar la încheierea acestui mandat voi continua să susţin aceste proiecte şi din afara politicii”, a scris Daciana Sârbu pe contul său de Facebook.

Victor Ponta, fost preşedinte al PSD şi fost premier, în prezent deputat şi lider al ProRomânia, a demisionat din Partidul Social Democrat pe 10 martie 2017.

 
 
Loading...