Dai banu’ sau îţi violez sora! Aşa îşi ameninţa un elev colegul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un elev de liceu din judeţul Vaslui a fost trimis în judecată de procurori fiind acuzat că a şantajat un coleg, căruia îi solicita taxă de protecţie şi-l ameninţa că-i violează sora.

Cazul extrem de grav s-a petrecut în Murgeni. Agresorul, un elev de clasa a IX-a. În faţa anchetatorilor, elevul şantajist şi-a recunoscut faptele, pe care le-a pus pe seama nevoii de a face rost de bani, informează adevarul.ro.


    Elevii s-au bătut chiar în curtea şcolii
Elevii s-au bătut chiar în curtea şcolii

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că presiunile asupra elevului de 16 ani au început acum un an. La început taxa de protecţie a fost de 30 de lei şi pentru că victima a ezitat să plătească, agresorul i-a aplicat o bătaie exemplară: l-a lovit cu palmele peste faţă şi cu pumnul în stomac. Până la urmă a plătit, sperând că astfel va scăpa de ameninţările acestuia. Dar şantajul a continuat şi taxa a crescut la 50 de lei. Elevul şantajat şi-a făcut curaj şi a povestit prietenilor şi părinţilor, care au alertat Poliţia. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net