Dan Condrea. Sinucidere, înscenare sau accident?

Ultima actualizare:

    Dan Condrea a murit misterios într-un accident de mașină
Dan Condrea a murit misterios într-un accident de mașină

Moartea patronului Hexi Pharma este învăluită în mister pentru moment, iar anchetatorii vor lua în calcul toate cauzele posibile. Adică, sinucidere, înscenare, accident sau că Dan Condrea ar fi adormit la volan.

O știre a venit pe neașteptate, duminică seară. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit într-un accident de mașină, cu doar câteva ore înainte de a se prezenta la audierile programate astăzi, 23 mai, la Parchetul General, în dosarul dezinfectanților diluați.

Mașina arată de parcă a fost lovită în plin de un tren în viteză, iar la locul accidentului a fost găsit cadavrul unui bărbat în jur de 40 de ani și actele de identitate ale lui Dan Condrea. Omul era desfigurat, dar soția l-a recunoscut după haine.

Anchetatorii așteaptă rezultatele analizelor AND și a contatărilor făcute la fața locului.

Expertul criminalist Tudorel Butoi spune că Dan Condrea ar fi putut să își însceneze moartea
Expertul criminalist Tudorel Butoi spune că Dan Condrea ar fi putut să își însceneze moartea

Sunt mai multe ipoteze de lucru, deși la prima vedere ar fi vorba de un act de sinucidere.

Totuși, au fost lansate mai multe scenarii.

1. Dan Condrea se temea că va fi arestat și s-a sinucis

Un angajat al companiei a primit un mesaj bizar de la el, potrivit gsp.ro. „Mi-a dat un mesaj recent. «Stați liniștiți că nu o să mai lucrez în domeniu!»”, i-a spus persoanei respective. Cu toate acestea, angajatul nu a considerat că ar fi vorba despre o avertizare. „Se referă probabil la ideea că ar putea să-și revină compania fără el, eu așa citesc mesajul”, a mai declarat martorul. O vecină a lui Condrea a declarat că patronul Hexi Pharma i-ar fi mărturisit că ”decât să facă închisoare, mai bine se omoară”, a relatat femeia. Pe de altă parte, Condrea mergea să își ia fetița de 10 ani de la domiciliul fostei soții. Se pune întrebarea: ce părinte se sinucide înainte de ași mai vedea o dată copilul?

2. A adormit la volan

Nu s-au găsit urme de frânare la locul accidentului, iar Dan Condrea se afla într-un stres imens din pricina acuzațiilor ce i-au fost aduse.

3. Înscenarea morții

Tudorel Butoi, expert criminalist, a declarat într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV că orice variantă poate fi luată în calcul, inclusiv ca persoana decedată să nu fie Dan Condrea. ”Încă nu putem fi siguri că este Condrea. Deocamdată vedem o maşină care arată apocaliptic. Să vedem dacă este el. Substituirea de persoană: l-ai luat pe unul, l-ai îmbrăcat în hainele respective, ai făcut înscenarea şi ai pus la vedere actele lui acolo. Amprentele papilare vor lămuri în 24 de ore această ipoteză. Poate fi ipoteza sinuciderii. Toate rănile făcute în urma impactului să nu fie făcute în altă parte.  Nu excludem nicio variantă”, a spus Tudorel Butoi, expert criminalist.

Mașina condusă de Dan Condrea este complet distrusă, iar victima este desfigurată
Mașina condusă de Dan Condrea este complet distrusă, iar victima este desfigurată

”Din datele pe care le dețin, el nu a putut fi recunoscut. Fața și toate celelalte sunt zdrobite, sunt atât de distruse încat nimeni nu l-a recunoscut fizic. Dar, lângă el s-au găsit acte de identitate. La sumele uriașe de bani pe care le-au rostogolit acești escroci, la structurile, instituțiile bănuite, aceasta este o glumă de matineu. Se găsește un fraier care seamănă, ai inscenat accidentul și ai pus lângă el actele. Evident că, pentru a putea verifica aceasta ipoteză trebuie să ne aruncăm pe amprenta genetică și pe amprentele papilare. Sunt singurele care, împreună cu amprenta dentară și cea oculară, ne pot da certitudinea”, a declarat Butoi pentru ziarulring.ro.

4. Accident rutier

Este cel mai puțin probabil scenariu. Vremea era bună, șoseaua în stare acceptabilă, nu era trafic între Buftea și Corbeanca, potrivit celor doi martori oculari, un alt șofer și un biciclist. Există informații și că Dan Condrea era filat de ofițeri de poliție judiciară din cadrul Parchetului General, fără a fi confirmate, încă.

5. Mașina avea o defecțiune tehnică

Conform unor informații, mașina cu care Condrea a făcut accident, un Opel care aparținea firmei. Condrea conducea, de regulă, o mașină puternică, mai sigură, Porsche Cayenne. Se pune întrebarea de ce a schimbat mașina.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net