Dan Cruceru va fi prezentatorul «Survivor România»!

Ultima actualizare:

    Dan Cruceru este noul prezentator al show-ului ”Survivor România”, de la Kanal Dfoto: Kanal D
Dan Cruceru este noul prezentator al show-ului ”Survivor România”, de la Kanal Dfoto: Kanal D

Pregătirile pentru „Survivor Romania”, cel mai așteptat reality al anului 2020, sunt în toi, echipele se coagulează, aventura extremă în Republica Dominicană îi așteaptă pe cei 20 de concurenți curajoși, dar și pe cel care va fi prezentatorul acestui show, Dan Cruceru.

Vedetă TV, blogger de parenting, influencer, om de afaceri, pasionat de sport și tatăl a doi copii, Dan Cruceru va fi prezentatorul „Survivor România”, reality show-ul de la Kanal D. 

Dan Cruceru și-a început cariera în televiziune în urmă cu 15 ani și a prezentat, de-a lungul timpului, două emisiuni de succes, „Focus Monden”, la Prima TV, și „Poveștiri adevărate”, la Acasă TV.

Din 2014, Cruceru s-a dedicat proiectului personal „Taticool”, un mix de blog de parenting modern și e-commerce, devenind o voce credibilă în social media.

Dan Cruceru este gata de aventura dominicană și de reîntâlnirea cu telespectatorii, de această dată facând parte din echipa Kanal D și „Survivor România”.

„Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic, de asemenea, foarte bucuros să am parte de o experiență extraordinară, într-un peisaj de o frumusețe ieșită din comun. Sunt nerăbdător să îi cunosc pe concurenți, vor avea parte de o competiție extrem de dură, pentru că vor fi ca niște naufragiați în jungla din Republica Dominicană. Să-ți construiești singur adăpost, să îți procuri singur hrana din ceea ce îți ofera natura și să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obișnuit, toate acestea mi se par niște adevărate pietre de încercare. La care se adaugă imposibilitatea de a ține legătura cu familia, cu cei dragi. Telespectatorii vor avea parte de o competiție sută la sută reală, încărcată de dramatism, depășirea limitelor, camaraderie și dorința de a fi cel mai bun”, a declarat Dan Cruceru.

Cine sunt concurenții de la ”Survivor România”

Telespectatorii vor urmări un reality de o intensitate maximă, povești extraordinare de viață, concurenții urmând să treacă prin situații-limită, să-și testeze capacitățile fizice și psihice și să-și demonstreze puterea de a gestiona cele mai neașteptate și dificile situații.

Concurenții vedetă care vor evolua în fața milioanelor de telespectatori sunt Ruby, Elena Ionescu, Asiana Peng, Grațiela Teohari Duban, Cristina Șișcanu, Bogdan Vlădau, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni și Mihai Onicaș.

Citește și:

EXCLUSIV. Ioana Filimon, primele declaraţii despre abandonul de la Survivor: «Sănătatea mea e pe primul loc!»

Participanţii la show-ul Survivor Samoa au supravieţuit tsunami-ului

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net