Dan Diaconescu, condamnat la închisoare cu executare

Ultima actualizare:

    Dan Diaconescu nu a scăpat de  cătușe și pușcărie (foto: Click!)
Dan Diaconescu nu a scăpat de cătușe și pușcărie (foto: Click!)

Patronul OTV Dan Diaconescu își va petrece următorii cinci ani și jumătate la închisoare, au decis miercuri judecătorii Curții de Apel București. „Micul mogul”, cum singur s-a intitulat, va fi încarcerat sub acuzația de șantaj la adresa primarului comunei arădene Zărand, Paul Petre Țârdea.

Decizie definitivă în dosarul de șantaj deschis pe numele lui Dan Diaconescu. Omul de televiziune și președintele PP-DD, a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare pentru șantajarea primarului comunei Zărand, Paul Petre Țârdea. Însă aceasta nu pare a fi cea mai grea pedeapsă pentru DD. Instanța i-a interzis lui Diaconescu să mai aibă legături cu presa scrisă sau audio video vreme de cinci ani după expirarea pedepsei cu închisoarea.

În același dosar de șantaj a fost condamnat și Doru Pârv, fost realizator de programe la OTV, la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, el neavând dreptul de a desfășura vreo activitate în presa scrisă sau audio-video, pe o perioadă de cinci ani după ce iese din închisoare. Alături de ei, la închisoare va ajunge și Ghezea Mitruş, fost realizator de programe la OTV. El aprimit doi ani și șase luni de închisoare cu executare, jurnalistul neavând voie să mai participe la vreo activitate în presă, pentru cinci ani, după executarea pedepsei principale. Cei trei urmează să fie încarcerați, iar în următoarele 20 de zile ei se vor afla în perioada de carantină, timp în care se va stabili unde își vor executa pedepsele, dar și regimul de detenție, scrie Mediafax.

Magistrații au decis ca, în cazul fondatorului OTV, să fie scăzută din pedeapsă perioada în care el a fost reținut și arestat preventiv, adică între 22 și 25 iunie 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net