Dan Voiculescu, achitat în dosarul de șantaj Antena Group – RCS&RDS

Ultima actualizare:

    Hotărârea este definitivă
Hotărârea este definitivă

Magistrații instanței supreme s-au pronunțat definitiv în dosarul de șantaj Antena Group - RCS & RDS, potrivit digi24.ro. Dan Voiculescu, condamnat în 12 mai 2016 la doi ani de închisoare cu executare, a fost achitat.

Magistrații instanței supreme s-au pronunțat definitiv în dosarul de șantaj Antena Group - RCS & RDS. Dan Voiculescu, condamnat în 12 mai 2016 la doi ani de închisoare cu executare, a fost achitat. Sorin Alexandrescu a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare cu executare. Camelia Voiculescu a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare, iar Șerban Pop a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Antena 3 şi Intact Publishing au fost achitate.

Voiau să presteze muncă în folosul comunității

La ultimul termen al procesului de la instanţa supremă, Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu au spus că sunt nevinovaţi, au cerut să fie achitaţi şi, în cazul în care totuşi judecătorii consideră că au încălcat legea, au fost de acord cu prestarea de muncă neremunerată în folosul comunităţii.

Decizia instanţei supreme este definitivă

La ultimul termen al procesului, care a avut loc vineri la instanţa supremă, fostul director general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a spus că nu l-a şantajat pe Ioan Bendei, fostul administrator al RCS-RDS, că el a urmărit doar realizarea unei anchete jurnalistice şi că se simte victima unei înscenări, adevăratele ţinte fiind Dan Voiculescu şi fiicele sale. La rândul ei, Camelia Voiculescu a susţinut că este victima procurorilor, în condiţiile în care aceştia doreau să ajungă la tatăl său.

Procurorul a cerut majorarea pedepselor

Procurorul DNA a cerut, la ultimul termen de judecată, majorarea tuturor pedepselor primite în prima instanţa de inculpaţii din dosarul şantajului la RCS&RDS, solicitând pentru Camelia Voiculescu, Dan Voiculescu, Şerban Pop, Daniel Matiescu şi Sorin Alexandrescu închisoare cu executare, iar în cazul Antena Group, Antena3 şi Intact Publishing, condamnarea la plata unor amenzi penale.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net