Dana Săvuică, în lacrimi. Pe cine a pierdut în incendiul din Colectiv

Ultima actualizare:

    Dana Săvuică este foarte afectată de tragedia din Colectiv foto: arhiva personală
Dana Săvuică este foarte afectată de tragedia din Colectiv foto: arhiva personală

Dana Săvuică este în doliu. Vedeta şi-a pierdut colegul de bancă în incendiul de la clubul Colectiv de vineri (30 octombrie). În urma tragediei, 32 de persoane au murit şi alte 133 se luptă pentru viaţa lor pe paturile spitalelor.

O tristeţe uriaşă a cuprins-o pe dana Săvuică. Blonda suferă teribil de când a văzut ce s-a întâmplat la Clubul Colectiv în urmă cu aproape o săptămână. Printre cele 32 de persoane care şi-au pierdut viaţa în ruma incendiului se afla şi un fost coleg de ţacolă al vedetei de care aceasta era foarte apropiată. Dana Săvuică a publicat pe contul ei de socializare un mesaj emoţionant, prin care îşi ia rămas bun de la colegul ei. 

"Când am văzut numele victimelor va spun sincer că am stat cu sufletul la gură, dorindu-mi să nu recunosc pe vreun prieten printre ei. La prima vedere, numele Ion Tripa din Oradea nu mi-a spus nimic decât că mi-a alimentat tristeţea văzând cine erau victimele incendiului. Oameni frumoşi, tineri, a căror viaţă s-a sfârşit într-un mod oribil, stupid din neglijenţă unora. Şocul a fost foarte mare când o colegă de şcoală generală mi-a spus că a murit...KUKI. Dragul meu coleg de clasa, dragul meu coleg de bancă, stăteam amândoi lipiţi umăr la umăr şi cu capetele aplecate sfios în oră, şuşoteam încet şi zâmbeam. Erai cel mai dulce om, cel mai cald suflet, un băiat timid cu ochii mari albaştri. Îmi aduc aminte cum te lăsai de pe un picior pe altul şi îţi ţineai mâinile strânse de banca atunci când te ridicai să răspunzi la oră. Tremurai la fel că şi mine în faţă profesorilor. Eram amândoi, doi Vărsători. Eu pe 23 ianuarie, tu pe 28 ianuarie 1970! Visam la călătorii. Mă întrebai mereu cum era în Sri Lanka şi eu îţi povesteam despre elefanţi, junglă şi fructe exotice. Toată faţă ţi se lumina când auzeai poveştile mele. Îmi pare nespus de rău că am aflat prea târziu de tine. Nu am fost la înmormântare dar voi păstra veşnic amintirea colegului meu de banca Kuki, băiatul pe care l-am iubit cu inima mea de copil. Rămas bun, dragă Kuki", a scris Dana Săvuică pe contul ei de socializiare.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net