Daniel Dragomir a plecat din țară cu o zi înainte de condamnare. Era însoţit de o femeie

Ultima actualizare:

    Daniel Dragomir a plecat din ţară cu o zi înainte de a fi condamnat. A ieşit cu maşina, prin Aradfoto: arhivă personală
Daniel Dragomir a plecat din ţară cu o zi înainte de a fi condamnat. A ieşit cu maşina, prin Aradfoto: arhivă personală

Daniel Dragomir, fostul locotenent-colonel din SRI, este în prezent dat în urmărire, după ce a plecat din țară cu o zi înainte de a primi condamnarea pentru trafic de influență și spălare de bani. Potrivit autorităților, era însoțit de o femeie. Nu se știe dacă este vorba despre soția lui, condamnată la închisoare cu suspendare în același dosar.

Daniel Dragomir a fost condamnat joi, 18 iunie, la 3 ani și 10 luni pentru corupție şi miercuri, cu doar o zi înainte de a afla verdictul, a plecat din România, prin Arad, cu mașina, întrucât nu avea interdicţie de deplasare, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

Exact în ziua în care e ieșit din țară, Ungaria eliminase obligația ca cei care intră în țară să rămână în izolare timp de 14 zile.

Daniel Dragomir, fost colonel SRI condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, a fost dat în urmărire de Poliţie, el nefiind găsit pentru a fi pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei.

"Împotriva numitului Dragomir Daniel, Tribunalul Bucuresti-Sectia I Penala a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 9358 din data de 18.06.2020, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani si 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenta, spalare de bani şi participatie improprie la fals in inscrisuri sub semnatura privata", se arată pe site-ul Poliţiei Române, unde Daniel Dragomir apare la categoria persoane urmărite.

Daniel Dragomir, condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca Daniel Dragomir, acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani, ”să execute pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare la care adaugă sporul obligatoriu de 10 luni închisoare (o treime din pedepsele care nu se execută), în final inculpatul având de executat pedeapsa cea mai grea de 3 ani şi 10 luni închisoare în regim de detenţie”.

”În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv”, a transmis, tot joi, Poliţia Capitalei. 

Întrucât el nu a fost găsit, s-au făcut demersurile legale pentru a fi dat în urmărire. Ce mai probabil, în noul context, se va trece la urmărirea internaţională-

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net