De ce a ieşit din închisoare Cioacă, deşi e considerat vinovat?

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă
Cristian Cioacă

Cristian Cioacă are aproape o lună de când se află în libertate. Poliţistul acuzat că şi-a ucis soţia, pe Elodia Ghinescu, a fost eliberat din Penitenciarul Colibaşi, după decizia Curţii de Apel Piteşti.

Completul de divergenţă a decis înlocuirea arestului cu controlul judiciar. Potrivit rtv.net, magistratul care nu a fost de acord cu eliberarea spune că poliţistul a îngreunat ancheta procurorilor.

"Deşi gravitatea faptei de omor calificat este foarte mare, instanţa constată că nu s-a evidenţiat riscul influenţării rezultatelor expertizelor impuse şi nu există alte date că Cristian Cioacă ar săvărşi alte infracţiuni", scrie în motivarea judecătorilor.

Tot aici se menţionează următoarele: "Curtea nu poate reţine susţinerile lui Cristian Cioacă, acelea că în urma administrării unor probe în apel ar fi dispărut suspiciunea rezonabilă că a săvârşit infracţiunea de omor calificat asupra soţiei sale." Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru omor, însă până acum a stat doar 436 de zile după gratii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net