De ce nu a mers Gabriela Firea la nunta fiului lui Dragnea: «Ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine»

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea a oficiat cununia civilă a lui Valentin Dragnea
Gabriela Firea a oficiat cununia civilă a lui Valentin Dragnea

Absenţa Gabrielei Firea de la nunta fiului lui Liviu Dragnea a ridicat numeroase semne de întrebare şi a strânit discuţii, mai ales că primarul Capitalei e un membru important al PSD. Firea a declarat că a luat decizia de a nu merge la nunta lui Valentin pentru că nu şi-a dorit să fie ipocrită şi să se prefacă că relaţia ei cu Dragnea e una perfectă de dragul aparenţelor.

”A fi mers la nuntă şi a fi stat la masă, a socializa, mânca, a dansa, a ma simţi bine, ce face omul la nuntă, ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine. Vă spun sincer, având în vedere discuţiile şi mesajele care se întâmplase între mine şi domnul Dragnea. Decizia, în familie, de a nu participa, în primul rând pentru a nu fi ipocriţi şi să mergem la o nuntă de dragul aparanţelor. Şi într-o relaţie profesională, şi într-una personală, a salva tot timpul aparanţele înseamnă a ajunge într-o fundătură, şi eu am decis să nu mai fiu în acestă fundătură de dragul aparenţelor, de a le salva şi de a ne preface că totul este bine, curge lapte şi miere, că este roz, ca pe urmă eu şi colegii mei din ţară să decontăm un management defectuos al domnului Dragnea”, a declarat Gabriela Firea la TVR, conform mediafax.ro.

Ea a oficiat cununia civilă însă, gest pe care l-a făcut pentru că le promisese deja lui Valentin şi soţiei sale, care nu au nicio legătură cu conflictele dintre ea şi şeful PSD. 

”Am promis celor doi tineri că voi oficia cununia civilă cu mult înainte de a avea ultimele discuţii cu domnul Dragnea, din care a reieşit că nu va schimba nimic în atitudinea faţă de mine, şi am vrut să mă ţin de cuvânt faţă de cei doi tineri, pentru că ei nu au nicio vină şi în continuare consider că nu am făcut un lucru rău.Ar fi fost urât din partea mea să nu oficiez cununia civilă”, a precizat Firea.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net