De ce nu se pot implanta cipuri odată cu vaccinul anti-Covid. Un inginer explică

Ultima actualizare:

    Un inginer demontează mitul microcipării prin vaccinul anti Covid-19foto: Shutterstock
Un inginer demontează mitul microcipării prin vaccinul anti Covid-19foto: Shutterstock

Inginerul electronist Vlad Furtună, cu experiență de șapte ani în sotware și hardware explică de ce nu se pot implanta cipuri odată cu imunizarea împotriva noului coronavirus: „Un cip cu 100/100 microni, cât poate să încapă printr-un ac de seringă, nu poate să facă nimic“.

Vlad Furtună a luat în serios reţinerea multor oameni care refuză imunizarea pe motiv că, odată cu serul, ne va fi introdus în corp şi un cip. Specialistul a ales să explice științific implicațiile unei asemenea operațiuni, evitând glumele care de obicei cresc și mai mult reținerile persoanelor adepte ale teoriei conspirației.

Iată cum explică inginerul de ce nu ne poate implanta nimeni cipuri odată cu vaccinarea anti-Covid-19, într-o postare pe Facebook citată de Adevărul:   

„Deși probabil acest text n-o să ajungă la cine trebuie, aici sunt principalele motive pentru care nimeni nu te va putea cipa. Sunt inginer electronist cu vreo 7 ani experiență în software și hardware (însemnând chiar mult lucru cu cipuri).  

Ce ne lipsește din punct de vedere tehnologic, în momentul de față:  

Deși tehnologia a avansat, va mai dura cel puțin câteva sute de ani până vom putea rezolva problemele antemenționate, doar din punct de vedere technologic. Până atunci, vom reuși să controlăm fără probleme proteze robotizate, spre exemplu.“

Citește și:

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid, despre medicii care sunt împotrivă: "Oamenii au nevoie de informații!"

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net