De ce și-a luat Dragnea iubita la Congresul PSD. Tânăra de 25 de ani i-a purtat noroc

Ultima actualizare:

    Irina Tănase și Liviu DragneaFoto Inquam Photos/ Octav Ganea
Irina Tănase și Liviu DragneaFoto Inquam Photos/ Octav Ganea

Cuplul Liviu Dragnea-Irina Tănase a atras toate privirile la Congresul PSD de la Sala Paltului. S-a discutat mai puțin despre politică și mai mult despre cei doi, mai ales că până acum au stat departe de ochii curioșilor. Ba mai mult, tânăra i-a purtat noroc, dacă ne gândim că Dragnea a fost reconfirmat la cârma Partidului Social Democrat.

Dacă a luat-o pe post de talisman sau nu, liderul PSD nu a dezvăluit, însă a declarat la România Tv că și-a dorit iubita lângă el într-o zi atât de importantă. Mai mult, a spus că cererea în căsătorie nu a fost făcută încă, deși pe inelarul blondei tronează o bijuterie cu diamante. Deloc scumpă, după cum Liviu Dragnea însuși a afirmat."Pur și simplu am decis să fie lângă mine la Congres. Am fost conștient că toată lumea va fi cu ochii pe ea. Am văzut că au fost discuții și despre nășie. Nu am cerut-o înca în căsătorie. Nu sunt zgârcit, dar inelul nu e scump, l-am luat de 1 martie. Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Nici vorbă să fie gravidă", a declarat Dragnea la postul tv.


    Irina Tănase a atras toate privirile la Congresul PSDfoto: Inquam/ Octav Ganea
Irina Tănase a atras toate privirile la Congresul PSDfoto: Inquam/ Octav Ganea

Irina Alexandra Tănase şi Liviu Dragnea au lucrat iniţial împreună, ea fiind asistenta lui personală. După divorţul de Bombonica, din 2016, liderul PSD a fost consolat de blonda, care astăzi i-a cucerit inima. Omul politic a anunţat sâmbătă că va urma cât de curând şi o nuntă.   

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net