De ce vrea Liviu Dragnea să rămână la Penitenciarul Rahova. Luni se termină carantina

Ultima actualizare:
Irina Tănase s-a folosite de o umbrelă pentru a se feri de jurnaliști
Irina Tănase s-a folosite de o umbrelă pentru a se feri de jurnaliști

Dacă tot e să stea trei ani și jumătate după gratii, măcar să fie într-un loc unde iubita să-l poată vizita ori de câte ori i se face dor. Se pare că acesta este planul pentru Liviu Dragnea, care ar fi depus cerere pentru a rămâne în Penitenciarul Rahova și după încheierea perioadei de carantină.

Liviu Dragnea (56 de ani) vrea să rămână în continuare încarcerat la Penitenciarul Rahova, după expirarea perioadei de carantină, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Luni este cea de-a 21-a și ultima zi de carantină pentru fostul președinte PSD.

Potrivit procedurii, marți, comisia Penitenciarului Rahova trebuie să se reunească și să decidă unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare, pronunțată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că fostul președinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita. Decizia va fi luată însă de comisia de la Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a primit primele vizite în pușcărie joi, 30 mai. Iubita fostului lider PSD, Irina Tănase (26 de ani), și fiul acestuia, Valentin, i-au dus fostului președinte al Camerei Deputaților un bagaj plin cu lucruri. Vizita a durat o oră, iar iubita lui Liviu Dragnea a refuzat să facă declarații. Mai mult, tânăra a ținut o umbrelă deschisă în fața ei, pentru a se asigura că reporterii și cameramanii nu se apropie prea mult de ea.


    Irina Tănase s-a folosite de o umbrelă pentru a se feri de jurnaliștiFoto; captură Antena 3
Irina Tănase s-a folosite de o umbrelă pentru a se feri de jurnaliștiFoto; captură Antena 3

Citește și:

Liviu Dragnea, condiții de lux în închisoare! Politicianul, tratat ca un VIP

Cele mai bune glume şi meme-uri cu Liviu Dragnea la puşcărie

Liviu Dragnea, condamnat în dosarul angajărilor fictive

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net