De la el ar fi primit Radu Mazăre 175.000 de euro şpagă

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre a fost dus ieri la  judecătorie, cu  propunere  de arestare
Radu Mazăre a fost dus ieri la judecătorie, cu propunere de arestare

A făcut noapte albă! Nu la vreo petrecere cu ştaif, ci în arestul poliţiei. Reţinut pentru 24 de ore, Radu Mazăre a aşteptat până aseară, cu sufletul la gură, decizia judecătorilor care urmau să stabilească dacă îl arestează sau îi desfac cătuşele şi îl lasă să plece acasă.

Marţi seară, ora 23.00. Încătuşat şi flancat de mascaţi, primarul Constanţei a fost băgat într-o dubă şi dus în arest. Fusese audiat timp de opt ore la DNA. Asta după ce, în jurul prânzului, Radu Mazăre a fost săltat de mascaţi de la restaurantul „La Fattoria", din Parcul Herăstrău. El este acuzat că, în 2011, ar fi primit 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern ca să îi asigure acestuia câştigarea licitaţiei pentru construirea campusului social "Henri Coandă", din Constanţa.

Pentru acest proiect, în care s-au construit 906 garsoniere şi apartamente modulare pentru săraci, s-ar fi cheltuit aproape 10 milioane de euro. Cu toate astea, Radu Mazăre a spus ieri că a construit ieftin. „Dacă luam 175.000 euro, construiam scump, nu cel mai ieftin din România!", a spus edilul, subliniind că se aştepta la decizia procurorilor de a-l reţine.

simeon stalpnicul png

Alături de el a fost reţinut pentru 24 de ore şi Avraham Morgenstern, administratorul firmei Shapir Structures. Atât el, cât şi Mazăre, au fost duşi, ieri, în jurul orei 16.30 în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde judecătorii urmau să decidă dacă îi arestează pentru 29 de zile. Până la închiderea ediţiei, magistraţii nu se pronunţaseră.

Avraham Morgenstern

simeon stalpnicul png

Săracii din locuinţele lui Mazăre cer eliberarea primarului

Reţinerea lui Radu Mazăre i-a scos în stradă pe locuitorii cartierului Henri Coandă, din Constanţa, unde primarul a construit locuinţe pentru săraci. Peste 100 de persoane au protestat ieri, în faţa Primăriei, pentru a cere eliberarea edilului. Oamenii au scandat lozinci de susţinere şi au ameninţat că vor protesta zilnic şi vor veni chiar şi la Bucureşti.

Nu-i carnaval! Pe Mazăre chiar l-au săltat mascaţii

Radu Mazăre a fost reţinut. Ce a decis DNA

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net