Decizie surprinzătoare luată de Elena Udrea

Ultima actualizare:

    Elena Udrea află luni dacă va putea fi arestatăFoto Arhivă Personală
Elena Udrea află luni dacă va putea fi arestatăFoto Arhivă Personală

Elena Udrea a explicat motivele pentru care şi-a retras contestaţia cu privire la începerea urmăririi penale şi cea a controlului judiciar emise joi (29 ianuarie) pe numele său în cazul dosarului "Gala Bute".

Preşedintele auto-suspendat al PMP a publicat pe pagina de Facebook motivele pentru care a decis să nu conteste în instanţă decizia privind începerea urmăririi penale şi cea a controlului judiciar dispuse joi de organele abilitate. "Aşa cum am anunţat ieri, tocmai mi-am retras contestaţia la începerea urmăririi penale şi la măsura obligării de a nu părăsi localitatea, luate joi împotriva mea, contestaţie care urma să se judece în această dimineaţă la ICCJ. Din două motive:", şi-a început Elena Udrea postarea.

Pentru prima dintre problemele fostului ministru, aceasta s-a declarat încrezătoare în parţialitatea procuroarei care a decis acest lucru. "Cred că doamna procuror a fost de bună credinţă şi probabil, dacă aş fi dat pe loc declaraţie nu ar fi dispus punerea mea sub control judiciar. Cu atât mai mult cu cât este sub o mare presiune, inclusiv mediatică", a mai scris fostul ministru. Măsura restrictivă luată asupra sa, pare să nu o deranjeze pe Elena Udrea: "Mă simt mai în siguranţă să fiu supravegheată de poliţie în condiţiile războiului pe care l-am pornit cu şeful interimar al SRI şi, să merg de două ori pe săptămână la Secţia 2".

De ce este acuzată Elena Udrea

Potrivit anchetatorilor, Elena Udrea a luat decizia organizării Galei Bute, în urma unor discuţii cu Rudel Obreja şi le-a cerut subordonaţilor săi de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului să găsească soluţii de încheiere a contractului privind finanţarea evenimentului, urmărind obţinerea unor beneficii electorale, prin asocierea imaginii sale cu cea a lui Lucian Bute.

Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, reţinut de DNA

Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării, a fost reţinut, marţi dimineaţă, de procurorii anticorupţie, în dosarul “Gala Bute”.

Lungu urmează să fie prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă, alături de fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja şi primarul oraşului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă (PSD), care au fost de asemenea reţinuţi în cauză, luni seară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net