Decizie bombă a Vioricăi Culea, fata care îşi caută familia, după ce a devenit celebră!

Ultima actualizare:

    De o săptămână, Viorica Culea a reluat legătura cu mama ei Foto: arhiva personală
De o săptămână, Viorica Culea a reluat legătura cu mama ei Foto: arhiva personală

Povestea Vioricăi Culea, fata care a fost abandonată la naştere şi adoptată ulterior de o familie de americani, a emoţionat o ţară întreagă. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, s-a trezit peste noapte cu numeroşi admiratori cărora le-a acceptat prietenia pe contul ei de socializare, însă prin gestul ei şi-a făcut singură viaţa grea.

Valul de comentarii care i-a invadat contul de socializare a ţinut-o trează nopţi la rând pe Viorica Culea. Din amabilitate, tânăra a vrut să le răspundă tuturor celor care i-au scris un gând bun şi au arătat că o susţin în demersul ei de a-şi găsi familia biologică, dar şi-a dat seama că nu are atâta timp la dispoziţie să vorbească cu toţi noii ei prieteni. De voie, de nevoie, Viorica Culea şi-a anunţat admiratorii că va renunţa la contul ei de pe reţeaua de socializare.  

"Cred că îmi voi închide acest cont în câteva zile. Am venit în România pentru a-mi întâlni familia, nu pentru a deveni celebră. Apreciez mesajele şi comentariile voastre frumoase, dar sunt copleşită. Am un alt cont de Facebook unde voi vorbi doar cu oamenii pe care i-am întâlnit înainte să ajung la Măruţă. Sunt câteva lucruri noi care se întâmplă în viaţa mea, lucruri frumoase. Îmi doresc să le împărtăşesc doar cu familia şi prietenii apropiaţi. Mulţumesc", a scris tânără pe Facebook.

În urmă cu câteva săptămâni, Viorica Culea a venit în România după ce 20 de ani a trăit în America. Tânăra şi-a întâlnit bunicul din partea mamei, cel care i-a dat şi numele, şi a făcut două teste ADN pentru a fi sigură că îşi găseşte şi tatăl. Mama ei, Mirela Culea, trăieşte în Italia, unde are grijă de o familie de bătrâni, şi nici nu vrea să audă de fiica ei.    

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net