Decizie bombă a Vioricăi Culea, fata care îşi caută familia, după ce a devenit celebră!

Ultima actualizare:

    De o săptămână, Viorica Culea a reluat legătura cu mama ei Foto: arhiva personală
De o săptămână, Viorica Culea a reluat legătura cu mama ei Foto: arhiva personală

Povestea Vioricăi Culea, fata care a fost abandonată la naştere şi adoptată ulterior de o familie de americani, a emoţionat o ţară întreagă. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, s-a trezit peste noapte cu numeroşi admiratori cărora le-a acceptat prietenia pe contul ei de socializare, însă prin gestul ei şi-a făcut singură viaţa grea.

Valul de comentarii care i-a invadat contul de socializare a ţinut-o trează nopţi la rând pe Viorica Culea. Din amabilitate, tânăra a vrut să le răspundă tuturor celor care i-au scris un gând bun şi au arătat că o susţin în demersul ei de a-şi găsi familia biologică, dar şi-a dat seama că nu are atâta timp la dispoziţie să vorbească cu toţi noii ei prieteni. De voie, de nevoie, Viorica Culea şi-a anunţat admiratorii că va renunţa la contul ei de pe reţeaua de socializare.  

"Cred că îmi voi închide acest cont în câteva zile. Am venit în România pentru a-mi întâlni familia, nu pentru a deveni celebră. Apreciez mesajele şi comentariile voastre frumoase, dar sunt copleşită. Am un alt cont de Facebook unde voi vorbi doar cu oamenii pe care i-am întâlnit înainte să ajung la Măruţă. Sunt câteva lucruri noi care se întâmplă în viaţa mea, lucruri frumoase. Îmi doresc să le împărtăşesc doar cu familia şi prietenii apropiaţi. Mulţumesc", a scris tânără pe Facebook.

În urmă cu câteva săptămâni, Viorica Culea a venit în România după ce 20 de ani a trăit în America. Tânăra şi-a întâlnit bunicul din partea mamei, cel care i-a dat şi numele, şi a făcut două teste ADN pentru a fi sigură că îşi găseşte şi tatăl. Mama ei, Mirela Culea, trăieşte în Italia, unde are grijă de o familie de bătrâni, şi nici nu vrea să audă de fiica ei.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net