Cristian Popescu Piedone și Iulia, soția lui, împart și bune și rele de peste 34 de ani. Cei doi sunt bunici pentru patru nepoți, dar se iubesc ca în prima zi, dacă ne luăm după declarația de dragoste pe care primarul i-a făcut-o doamnei sale astăzi, de ziua ei. ”Fără tine, iubito, m-aș fi rătacit prin lumea largă”, i-a transmis pe pagina de Facebook.


Cristian Popescu Piedone este romantic cu soţia sa și îşi arată dragostea faţă ea chiar şi în spaţiul virtual. Piedone (58 de ani) a postat pe pagina sa de Facebook o adevărată declaraţie de amor, adresată cu ocazia zilei de naştere a acesteia.  

Declarația de dragoste a lui Piedone către soție, de ziua ei: ”Fără tine, iubito, m-aș fi rătăcit prin lumea largă”

”Iulia, stăpâna vieții mele! Ce m-aș fi făcut fără tine, frumoasa mea? Cum mi-ar fi fost inima, frumoaso, dacă n-ai fi ocrotit-o cu iubire? Cum mi-ar fi fost sufletul, dacă nu mi l-ai fi mângâiat cu șoapte?  Nu... Fără tine, iubito, m-aș fi rătăcit prin lumea largă! Îmi ești destin, frumoasa mea! Îmi ești soare și umbră si apă și sare și pâine! Și te iubesc, frumoasa mea! Te iubesc, cum știu că te iubesc! Te iubesc, cum m-ai învățat să te iubesc! Te iubesc, cum Dumnezeu mi-a poruncit să te iubesc! La mulți ani, Iulia, îngerul vieții mele! Să-mi fii sănătoasă, iubita mea stăpână!”, i-a transmis primarului sectorului 5, în această dimineață, când a împlinit 53 de ani.

piedone-cu-sotia-si-copiii.jpg

Iulia și-a sărbătorit ziua anul trecut alături de cei doi copii ai săi
Iulia și-a sărbătorit ziua anul trecut alături de cei doi copii ai săi

Cristian Popescu Piedone şi soţia sa au împreună doi copii, pe Ana Maria şi pe Vlad Popescu, dar și patru nepoți. Iulia are un salon de înfrumusețare în sectorul 4.

 

Citește și: 

Fiica lui Cristian Popescu Piedone este însărcinată! Fostul primar, din nou bunic

VIDEO Cum îi face de râs Piedone pe directorii din Primăria Sectorului 5. ”Plecați acasă la capacitatea voastră de nimic. Să vă fie rușine”

 
 
Loading...