Declarația șocantă a unui vecin despre tânăra arsă de vie. "Nu i se mai cunoaște fața, nu mai are păr pe cap"

Ultima actualizare:

    Fata incendiată de iubit a fost mutilată și are șanse minime să trăiască
Fata incendiată de iubit a fost mutilată și are șanse minime să trăiască

"Nu i se mai cunoaște fața, nu mai are păr pe cap". Este declarația șocantă a unui vecin despre tânara arsă de vie de către Ion Cristian Turnagiu. Condamnatul a ieși mai repede cu 65 de ani mai devreme din pușcărie pentru comportament exemplar.

Povestea fetei, de 17 ani, din Mehedinți, arsă de vie este cutremurătoare. Apropiații povestesc despre chinurile prin care a trecut tânăra, care a ars ca o  torță, după ce a fost stropită cu benzină.

“Când am ieșit din casă, soră-mea ardea, iar el fugea. Eu am fugit să o scot pe soră-mea și să arunc apă pe ea, din fântână. Am încercat să sting focul, iar el a fugit. Mi-a spus că soră-mea merită să ardă. Am luat găleata de apă și am aruncat apă pe ea. Ardea toată casa. El a venit și a dat cu benzină. Venise și cu toporul, dar l-a lăsat după pat. Obișnuia să vină la noi, pentru că era prieten cu taică-miu. Ar fi avut o relație cu soră-mea, am văzut mesaje la ea în telefon. Îi spunea că el a iubit-o și că l-a făcut să sufere. O mai amenința pe soră-mea. Ar fi avut o relație cu ea. S-au cunoscut la Severin și apoi a venit aici, în Dîrvari”, a spus fratele fetei pentru Actual Mehedinți.

Un vecin a văzut-o pe adolescentă, imediat ce fșcările au fost stinse. Arăta ca într-un film de groază: multilată la propriu.

Așa arată camera în care fata din Mehedinți a fost incediată
Așa arată camera în care fata din Mehedinți a fost incediată

”E o nenorocire mare. Fata e arsă grav. Fața nu i se cunoaște. Nu mai are păr. Ar trebui să nu le mai dea drumul deloc criminalilor în libertate”, a povestit un vecin, pentru presa locală, după ce a văzut-o pe victimă în ambulanță.

Victima a suferit arsuri profunde pe 90% din suprafața corpului, iar medicii spun că are șanse reduse de supraviețuire.

Ion Cristian Turnagiu este din Drobeta-Turnu Severin și a fost eliberat anul trecut, pentru bună purtare, deși a comis cinci crime, inclusiv un bebeluș nenăscut, și fusese condamnat la 90 de ani pușcărie.

Criminalul cu sânge rece a fost eliberat pentru bună purtare

După 25 de ani de penitență, ucigașul cu sânge rece a fost trimis în libertate, iar motivarea judecătorilor este de-a dreptul halucinantă. Instanța de control judiciar a apreciat că Turnagiu "și-a format și consolidat o atitudine corectă față de valorile sociale, față de ordinea de drept și față de regulile de conviețuire socială", potrivit motivării Tribunalului Mehedinți.

Ion Turnagiu a fost eliberat anul trecut din pușcărie pentru bună purtare
Ion Turnagiu a fost eliberat anul trecut din pușcărie pentru bună purtare

Decizia definitivă de liberare condiționată în cazul lui Ion Turnagiu a fost dată pe 10 mai 2019. El își începuse executarea pedepsei pe 27 noiembrie 1993 și executase aproape 26 de ani.

Tribunalul Mehedinți a admis ultima cerere de eliberare făcută de acesta, după ce, inițial, Judecătoria Drobeta Turnu Severin o respinsese.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/criminalul-care-incendiat-o-pe-fata-de-17-ani-ajuns-dupa-gratii

http://Tânără de 17 ani, incendiată de un bărbat condamnat pentru 5 crime! S-au cunoscut pe rețelele de socializare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net