Declaraţia tatălui Iuliei Ionescu, după ce fiica lui a fost găsită: «Bucuria este mare»

Ultima actualizare:

    Iulia Ionescu
Iulia Ionescu

Daniel Ionescu, tatăl elevei de 15 ani dispărute miercuri din Bucureşti, era fericit că Iulia a fost găsită.

El a vorbit sâmbătă seară la România TV şi a spus că avea încredere că totul se va încheia cu bine.

"Când am văzut că se lucrează la acest caz, speranţele mele au crescut cu 90%. Aveam ferma convingere că astăzi, cel târziu mâine va fi găsită. Vorbesc despre faptul că am vazut cum se lucrează, ce desfăşurare de forţe a avut loc. Asta este doar finalul. Am primit ajutor din partea televiziunilor şi din partea poliţiei şi a mediei. Pistele poliţiştilor sunt confidenţiale, la fel şi metodele lor. Mi-au spus că la ora 20.30 va fi făcut comunicatul oficial. Se fac verificările şi apoi va urma comunicatul. Dorinţa noastră şi bucuria mea este mare, dar vreau să aud anunţul oficial oficial. În acest moment trebuie să îmi înţelegeţi durerea şi să îmi înţelegeţi bucuria, nu vreau să vorbesc despre duhovnic. Cred că absolut corect şi moral era ca atunci când a primit un mail să fie informaţi părinţii. Este o fată minoră", a spus Daniel Ionescu, înainte de anunţul oficial al găsirii fetei.

Iulia Ionescu a dispărut miercuri în Bucureşti, în zona Eroilor, în drum spre şcoală. Ea este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional "Sf. Sava". Fata a stat în această perioadă la schitul Acoperământul Maicii Domnului din localitatea Dorna Arini, la 5 kilometri de Vatra Dornei, judeţul Suceava.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net