Delirul lui Mugur Ciuvică: "Acum băsiştii sunt rockeri!"

Ultima actualizare:

    Mugur Ciuvică a reuşit să o enerveze pe deputata Cosette ChichirăuFoto: expressmagazin.ro
Mugur Ciuvică a reuşit să o enerveze pe deputata Cosette ChichirăuFoto: expressmagazin.ro

32.000 de oameni au ieşit în stradă marţi (3 noiembrie) şi au cerut dreptate pentru cei 32 de morţi din Clubul Colectiv. Mugur Ciuvică a avut o serie de declaraţii halucinante despre valul de revoltă din spaţiul public şi a spus că cel care i-a mânat pe protestatari a fost tot Traian Băsescu.

În cadrul emisiunii "100 de minute", de la postul Antena 3, Mugur Ciuvică a spus că printre protestatari s-au inflitrat şi susţinători de-ai lui Traian Băsescu. De altfel, el a mai spus că băsiştii sunt acum rockeri, aşa cum la protestele împotriva Roşia Montană, ei erau ecologişti, iar la alegeri, iohannişti.

„Acum băsiştii sunt rockeri. Dacă nu au fost, au fost în tinereţe. Băsiştii au devenit rockeri acum. Pe vremea cu Roşia Montană toţi băsiştii erau ecologişti. Între turul 1 şi 2 anul trecut, toţi băsiştii erau iohannişti. Rockerul din ei cere să plece Ponta, să plece Piedone, să plece toată lumea. Piedone nu are o mare funcţie politică. Mi se pare că fiind primarul de la locul unde s-a petrecut toate astea, demisia ar fi o pozitie de bun simţ din partea domnului Piedone. Poate şi Băsescu era rocker. Dacă apare Băsescu pe Facebook şi începe aşa o ardeala cu Udrea, bea bere de 8 lei?”, a spus Mugur Ciuvică în emisiunea de la Antena 3.

32.000 de oameni pentru 32 de morţi

32.000 de bucureşteni au protestat marţi (3 noiembrie). Protestatarii au ieşit în semn de solidaritate cu victimele incendiului produs în Club Colectiv, care a curmat viaţa a 32 de oameni şi a rănit alţi aproximativ 200. Mii de oameni le-au cerut demisia primarului sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, vicepremierului Gabriel Oprea şi a premierului Victor Ponta.

Oamenii s-au întâlnit în Piaţa Universităţii, la ora 18:00, iar de acolo au plecat spre Guvern. Din Piaţa Victoriei, au mers la Ministerul Afacerilor Interne, din Piaţa Revoluţiei, apoi la Palatul Parlamenului, Primăria Sectorului 4, Patriarhie şi, în final, Clubul Colectiv.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net