Delta Dunării pentru Seniori de la 519 lei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Evadează din cotidian într-un sejur estival pe meleagurile pitorești ale Deltei Dunării. Acest paradis al naturii a devenit tot mai accesibil pentru turiștii seniori, datorită ofertelor Ultra Last Minute de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina.

Pachetele de vacanță în Delta Dunării pornesc de la numai 519 lei de persoană și includ 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar București, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, la locul de joacă pentru copii și posibilitatea de a pescui de pe pontoanele hotelului.

Hotelul amplasat într-o oază luxuriantă

Gulliver Delta Resort 3* se află pe o limbă de pământ la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina și la circa 15 minute distanță de Murighiol. Complexul hotelier se întinde pe o suprafață de până la 10.000 de metri și dispune de numeroase facilități atât pentru relaxare, cât și pentru activități distractive în familie.

Grădina luxuriantă este decorată cu hamace și balasoase ideale pentru citit în natură, iar piscina de 18x10 m asigură răcoarea în zilele fierbinți de vară. Dacă ești pasionat de pescuit, activitatea poate fi practicată de pe pontoanele hotelului, în timp ce copiii se vor distra la locul de joacă amenajat cu tobogane, leagăne, trambulină și căsuțe colorate.

Excursii cu barca în explorarea muzeului biosferei

simeon stalpnicul png

În zilele active, când vrei să descoperi acest ținut sălbatic, poți alege din gama largă de excursii opționale cu barca organizate de Gulliver Delta Resort. Pornește cu lotca la amurg, pe canalele mozaicate pentru a surprinde spectacolul de culoare ce îmbracă rezervația în nuanțe de liliachiu și portocaliu intens.

Dacă îți plac plimbările mai lungi pe lacuri, prilej să observi vegetația deasă, o variantă interesantă poate fi Letea. Cea mai nordică pădure subtropicală a Europei este casa stejarilor seculari, a hergheliilor de cai sălbatici și a numeroase specii de plante rare cum sunt lianele grecești sau orhideele piramidă și danubialis. Zona declarată arie protejată se află în apropierea satului C.A.Rosetti, cunoscut pentru lipovenii autentici și casele albastre cu acoperișuri din stuf.

Delta Dunării, cel mai nou pământ al bătrânului continent își mărește volumul cu până la 40 metri în fiecare an, astfel că aici se formează noi insulițe de nisip devenite adevărate sanctuare pentru păsări. Rezervația Biosferei găzduiește cea mai mare colonie de pelicani comuni, dar și cea mai mare colonie de păsări mixte din Europa. În plus, cele peste 300 de specii de păsări aflate aici reprezintă aproximativ 80% din avifauna României, fiind locul ideal pentru sesiuni de birdwatching.

În schimb, dacă ești dornic de relaxare pe nisipuri fine o excursie opțională la Sulina – vechea capitală a piraților sau Sfântu Gheorghe – localitatea pescărească, îți scoate în cale cele mai frumoase plaje sălbatice din țară, formate la locul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră.

Ultra Last Minute Delta pentru Seniori – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile – tarife de la 519 lei/persoana – demipensiune si de la 619 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 28.06 si 05.07!

*Sejur 5 zile – tarife de la 569 lei/persoana – demipensiune si de la 669 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 24.06 si 01.07!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative.*Plata si prin Tichete de Vacanta! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net