Denise Rifai continuă seria întrebărilor fără sens. Noua victimă: Nicușor Dan

Ultima actualizare:

    Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a fost pus în încurcătură de moderatoarea unei emisiuni de pe Realitatea Tv, Denise RifaiFoto captură foto/Youtube
Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a fost pus în încurcătură de moderatoarea unei emisiuni de pe Realitatea Tv, Denise RifaiFoto captură foto/Youtube

Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul, a fost cea de-a treia „victimă” a moderatoarei Denise Rifai de la Realitatea. Seria momentelor stânjenitoare a continuat din campania electorala a continuat cu succes. După Laura Chiriac și Alexandru Nazare, ieri a fost rândul lui Nicușor Dan să fie chestionat de Rifai. Interviul a ajuns viral pe Facebook.

Încercând să-l pună la punct pe Nicușor Dan pe tema CET-urilor, moderatoarea Realității a căzut singură în derizoriu. 

Denise Rifai: "Câte CET-uri sunt în București?"Nicușor Dan: "Patru. Patru mari și mai sunt câteva mici."Denise Rifai: Sunt opt. Cinci ale Elcen și trei private."Nicușor Dan: "Nu, sunt patru mari. CET-urile mari sunt patru: Grozăvești, Militari, Progresul, Vitan."

Tăcere. Denise Rifai trece la următorul capitol, dar nici atunci când a fost vorba despre obiectivele turistice din București nu s-a descurcat mai bine. 

Denise Rifai: "Unde se află cea mai cunoscută fântână din București, fântâna Bucur?"

Nicușor Dan: "Probabil aproape de biserica Bucur."

Din nou, tăcere. Subiectul tramvaiului 101 trebuia să fie "lovitura de grație" pe care moderatoarea voia să i-o aplice lui Nicușor Dan, vrând să demonstreze că acesta nu este deloc un simpatizant al transportului în comun.  Denise Rifai: „Legat de tramvaie, tramvaiul 101 care leagă Rahova de sectorul 4 nu mai circulă de doi ani. Știți de ce?"Nicușor Dan: "Nu".Denise Rifai: "Tramvaiul 101 care leagă cartierul Rahova de sectorul 4 nu mai circulă de peste doi ani și cetățenii bucureșteni sunt foarte nemulțumiți. Cu tramvaiul nu mergeți..."Nicușor Dan: "Se întâmplă să mai merg. Știți că el merge cu același bilet ca și autobuzul."Denise Rifai: "Tramvaiele sunt numerotate de la 1 la 60. Tramvaiul 101 nu există."

A fost cel mai ciudat moment al serii...

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net